ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Β. Κυριακίδης: «Να’ ναι καλά ο Κοντομηνάς που δε σταμάτησε η Μουρμούρα»

Β. Κυριακίδης: «Να’ ναι καλά ο Κοντομηνάς που δε σταμάτησε η Μουρμούρα»

Είναι γνωστό πως πέρυσι ο Alpha είχε αποφασίσει να διακόψει τη σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» και είχε ενημερώσει σχετικά όλους τους συντελεστές. Ωστόσο, ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν αυτός που συνέβαλε καθοριστικά, ώστε να μη συμβεί κάτι τέτοιο.

Η είδηση της διακοπής της σειράς προκάλεσε την αναστάτωση του φανατικού κοινού της, οι οποίοι έπαιρναν στον σταθμό και ζητούσαν να μην κοπεί η αγαπημένη τους συνήθεια.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο οι διαμαρτυρίες του κόσμου που έφεραν τη συνέχεια της «Μουρμούρας», καθώς ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκαλύπτει πως έβαλε το «χεράκι» του και ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

«Εγώ έχω δηλώσει ότι την Μουρμούρα μπορώ να την περπατήσω πολλά χρόνια μέχρι να πάρω και σύνταξη, γιατί μου αρέσει πάρα πολύ. Όταν καθίσαμε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι, κάποια στιγμή είπαμε «ναι» ας σταματήσει έτσι στη δόξα της, αλλά κάτι μας έτρωγε. Και να ‘ναι καλά και ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος άσκησε βέτο. Μόλις έμαθε ότι μπορεί να την σταματήσουμε είπε «Όχι! Θα συνεχίσει»!», είπε ο ηθοποιός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.