ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παντελής Παντελίδης: Το συγκινητικό αφιέρωμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show (βίντεο)

Παντελής Παντελίδης: Το συγκινητικό αφιέρωμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show (βίντεο)

Την ερχόμενη Δευτέρα συμπληρώνονται τρία χρόνια από τη μέρα που ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Στην εκπομπή “The 2night Show”, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και οι συνεργάτες του ετοίμασαν και παρουσίασαν το βράδυ της Τετάρτης ένα βίντεο – αφιέρωμα στη μνήμη του αδικοχαμένου Παντελή.

«Την ερχόμενη Δευτέρα, στις 18 Φλεβάρη, κλείνουν τρία χρόνια από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, του Παντελή, του Παντελή μας. Θα μπορούσα να μιλάω ώρες, ο καθένας από εμάς που τον γνώρισε λίγο ή πολύ, σίγουρα έχει κρατήσει πράγματα για τον εαυτό του. Το θεωρώ χρέος κι εγώ, αλλά και οι άνθρωποι της εκπομπής, το θεωρήσαμε χρέος, πέραν του ότι ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε ο Παντελής σε τηλεοπτικό πλατό, μέσα εδώ, σε αυτό το χώρο, ακριβώς σε αυτό το σημείο που βρίσκομαι…

Αλλά και επειδή κάναμε την πρώτη συνέντευξη του γενικά, να φτιάξουμε κάτι γι’ αυτόν. Ο Παντελής δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Με έναν ή με άλλον τρόπο θα υπάρχει πάντα, στη μουσική, στο ραδιόφωνο, στην τηλεόραση, στην καρδιά μας. Θα είναι ο Παντελής που αγαπήσαμε και θα αγαπάμε πάντα», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και στη συνέχεια προβλήθηκε το αφιέρωμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.