ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Αυτή είναι η «κομμένη» σκηνή που δεν είδαμε ποτέ στα «Φιλαράκια»

Αυτή είναι η «κομμένη» σκηνή που δεν είδαμε ποτέ στα «Φιλαράκια»

Τα Φιλαράκια έχουν γράψει τη δική τους «χρυσή σελίδα» στην ιστορία της τηλεόρασης έχουν γράψει τα Φιλαράκια, μοα ποπυ πρόκειται για τη σειρά που 24 χρόνια μετά διατηρεί τους πιο φανατικούς θαυμαστές.

Με 63 υποψηφιότητες στα Έμμυ και έξι βραβεία, αποτελεί ένα τηλεοπτικό φαινόμενο που ανάλογο δεν είχε εμφανιστεί στην ιστορία. Και όχι μόνο γιατί σάρωσε σε τηλεθεάσεις ή αμοιβές κι έγινε ένα από τα δημοφιλέστερα sitcom όλων των εποχών -που 24 χρόνια μετά την εμφάνισή του, συνεχίζει να αγαπιέται και να αποφέρει κέρδη- αλλά και για την επιρροή που άσκησε στην ποπ κουλτούρα ανά τον πλανήτ. Όλοι έχουμε δει πολλές φορές σε επανάληψη όλα τα επεισόδια. Ωστόσο υπάρχει και μια σκηνή που δεν είδαμε.

Η Τζέιν Σίμπετ και η Τζέσικα Χεχτ, οι οποίες υποδύονταν την πρώην σύζυγο του Ρος, Κάρολ και την σύντροφό της, Σούζαν, αντιστοίχως, αποκάλυψαν ότι ο γάμος των δύο χαρακτήρων, που περιλαμβανόταν σε επεισόδιο στη δεύτερη σεζόν του δημοφιλούς σίριαλ, το 1996, είχε απαγορευτεί σε αρκετές χώρες, ακόμα και σε περιοχές του Τέξας και του Οχάιο στις ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήταν ο πρώτος λεσβιακός γάμος που παρουσιαζόταν στην τηλεόραση και τον μπλόκαραν. Αλλά όλα λειτούργησαν υπέρ μας. Βραβευτήκαμε γι’ αυτή την ιστορία», δήλωσε η Σίμπετ. Και είπε μάλιστα χαρακτηριστικά: «Θυμάμαι ότι συνάντησα έναν άνδρα σε κάποια τελετή απονομής βραβείων, η οποία πραγματοποιήθηκε από έναν οργανισμό που ασχολιόταν με οικογένειες γκέι. Μου είπε ότι αν είχε την Κάρολ και την Σούζαν ως μοντέλα προσωπικοτήτων όταν ήταν νεαρό αγόρι, ίσως να μην είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει τόσες πολλές φορές. Αυτό δεν το είχα καν σκεφτεί»….

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.