ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τι λέει ο ΣΚΑΪ για το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Τι λέει ο ΣΚΑΪ για το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΚΑΪ για την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Τελικά, η μετακόμιση δεν πήγε καλά και επιστρέφει στο γνώριμο περιβάλλον. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν θα ξαναπεί «Στην υγειά μας ρε παιδιά» βράδυ Παρασκευής. Η εκπομπή επιστρέφει και επίσημα στην prime time του Σαββάτου σε νέα ώρα, στις 22:00. Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ αναφέρει τα εξής:

«Σάββατο βράδυ και η τηλεοπτική διασκέδαση έχει έναν μόνο σταθμό. Την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στον ΣΚΑΪ.

Οι παρέες που αγαπήσαμε, οι μουσικοί και τα τραγούδια που λατρέψαμε, το κέφι που δεν σταματάει ποτέ. Η εκπομπή – σταθμός στην τηλεοπτική διασκέδαση επιστρέφει το Σάββατο στον ΣΚΑΪ, στη μέρα που καθιερώθηκε ως η μεγαλύτερη τηλεοπτική συνήθεια. Γιατί τα Σάββατα είναι πιο μελωδικά!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποδέχεται στο στούντιο όμορφες παρέες και δίνει τον τόνο για να ξεκινήσουν δυνατές μουσικές βραδιές με υπέροχα τραγούδια και απρόσμενες μελωδικές συναντήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό το Σάββατο η εκπομπή αφιερώνει μια βραδιά στην Πάολα και τους φίλους της, με αγαπημένα τραγούδια, ξεχωριστές ερμηνείες και ιδιαίτερες μουσικές συναντήσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.