ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Όταν μου πρότειναν να παίξω στο “Παρά Πέντε” δεν ήμουν καλά ψυχολογικά…» (φωτο)

«Όταν μου πρότειναν να παίξω στο “Παρά Πέντε” δεν ήμουν καλά ψυχολογικά…» (φωτο)

Ηθοποιός της πολυαγαπημένης σειράς του παρελθόντος «Στο Παρα Πέντε» μίλησε για το ρόλο και την επιρροή που είχε στη ζωή της.

Η ηθοποιός Ελένη Κρίτα μιλά στην Κλάρα Ασημακοπούλου και στην εφημερίδα Espresso για το ρόλο της Μαριλένας στη σειρά «Στο Παρα Πέντε» που της άλλαξε την καριέρα…

Κεφάλαιο «Στο Παρά Πέντε»…

«Η Μαριλένα ήταν από τους ρόλους της ζωής μου. Σίγουρα. Άλλαξε η καριέρα μου! Βγήκα προς τα έξω γιατί μέχρι τότε, επειδή δεν ήθελα να μπαίνω στα χωράφια του Μίμη (Χρυσομάλλη) και να θεωρηθεί ότι εκμεταλλεύομαι τη σχέση μου, έκανα θέατρο ρεπερτορίου. Όταν μου έγινε η πρόταση, ήμουν στην Κρήτη γιατί έπαιζα στο ΔΗΠΕΘΕ και είπα: «Έρχομαι!». Νόμιζα ότι κάτι μου δόθηκε από τον ουρανό! Μου άρεσε ο ρόλος, μου άρεσε ο Καπουτζίδης, μου άρεσε ο Αγγελόπουλος, ο σκηνοθέτης, και είπα «δεν θα το χάσω!». Ήμουν σε ένα ψυχολογικό ναδίρ, γιατί ήρθε μόλις επτά μήνες μετά το θάνατο του Μίμη. Ένιωθα σαν να πνιγόμουν και κάποιος να μου έδωσε ένα χέρι να βγάλω το κεφάλι μου από το νερό».

Όταν άρχισε να κάνει 60% τηλεθέαση και βγαίνατε έξω, τι γινόταν;

«Με φώναζαν «Δρακουμέλ» τα παιδιά στο δρόμο! Με σταματούσε ο κόσμος και μου έλεγε να αφήσω ήσυχη τη Ζουμπουλία!»

Τώρα τι σχέσεις έχετε με τους υπόλοιπους συντελεστές;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πολύ καλή σχέση και αγαπησιάρικα συναισθήματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.