ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πέτρος Κωστόπουλος: «Όλα τα λεφτά» η φάρσα στη Βίκυ Χατζηβασιλείου (βίντεο)

Πέτρος Κωστόπουλος: «Όλα τα λεφτά» η φάρσα στη Βίκυ Χατζηβασιλείου (βίντεο)

«Θύμα»​ φάρσας από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου έπεσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/3), ο Πέτρος Κωστόπουλος με την νέα του εκπομπή «Όλα λάθος» μέσα από την συχνότητα του Open TV.

Πρόκειται για μία εκπομπή… troll στην οποία μαζί με την Άννα Μαρία Βέλλη και τη Μαντώ Γαστεράτου σχολιάζουν με χιούμορ και καυστική διάθεση ό,τι συζητιέται καθημερινά. Την αρχισυνταξία έχει αναλάβει η Νάνσυ Νικολαΐδου, ενώ την επίβλεψη έχει ο Θέμης Μάλλης που έχει επιτελική θέση στον τομέα της ψυχαγωγίας στο κανάλι.

Ωστόσο, στη διάρκεια της εκπομπής, ένας από τους συντελεστές του «Όλα λάθος» πήρε τηλέφωνο τη Βίκυ Χατζηβασιλείου για να της κάνει φάρσα. Ο δημοσιογράφος προσποιήθηκε πως τον είχαν εγκαταλείψει οι γονείς του όταν ήταν παιδί και τώρα μέσα από το «Πάμε Πακέτο» θα ήθελε να συναντήσει τον αδερφό του που τον είδε τυχαία να στέκεται σε κάτι φανάρια της Αθήνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.