ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανω κάτω το MasterChef 3: H Σπυριδούλα κλαίγοντας λέει «π@τ@ν@ γίνανε όλα» (βίντεο)

Ανω κάτω το MasterChef 3: H Σπυριδούλα κλαίγοντας λέει «π@τ@ν@ γίνανε όλα» (βίντεο)

Χαμός πρόκειται να γίνει στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 3.

Κι ενώ όλοι περιμένουμε να δούμε ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση του MasterChef 3, το τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο μας προϊδεάζει πως κάποιος θα εκτελέσει ένα χάλια πιάτο.

Κι αυτό γιατί από την πλευρά του ο Πάνος Ιωαννίδης χαρακτηρίζει αηδία ένα από τα πιάτα που ετοιμάστηκαν στην δοκιμασία αποχώρησης, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς το φτύνει, λέγοντας πως είναι επικίνδυνο.

Ένταση υπάρχει και από την πλευρά των παικτών του MasterChef, καθώς αρχικά ο Παντελής θέλει να αλλάξει την ψήφο του, αλλά τελευταία στιγμή το μετανιώνει.

Τέλος, το trailer του MasterChef 3 κλείνει με την Σπυριδούλα να κλαίει και να λέει «π@υτ@ν@ έγιναν όλα».

Δείτε το κανονικά trailer το οποίο δεν είναι ίδιο με αυτό που παίχτηκε το βράδυ της Πέμπτης με τους τίτλους τέλους του MasterChef.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.