
Την Σμαράγδα Διαμαντίδου τη γνωρίσαμε ως Σμαράγδα Λαζαρίδου στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Εμείς κι εμείς» που έκανε πρεμιέρα το 1994. Την απολαύσαμε σε 4 κύκλους και 140 επεισόδια.
Μετά το τέλος της σειράς, όμως, το 1998, εκείνη απομακρύνθηκε από την τηλεόραση. Σήμερα, ζει στην Αθήνα με τον σύζυγο και τα παιδιά της, έχοντας επιλέξει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρόλα αυτά, λατρεύει το Twitter. Συνδέεται, μάλιστα, καθημερινά και μοιράζεται σκέψεις και φωτογραφίες από τη σημερινή της ζωή.
Έχουν περάσει περίπου 20 χρόνια από την τελευταία φορά που την απολαύσαμε τηλεοπτικά. Πόσο διαφορετική είναι εν έτει 2017;
Η Σμαράγδα μεγάλωσε, ωρίμασε και παρότι δε θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι που θυμόμαστε ως μία εκ των δύο αδερφών Λαζαρίδου, παραμένει εντυπωσιακή!

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.