Τελικά, ήταν «μεγάλη μπουκιά» το Ιράν...

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αιχμηρές ατάκες – «Η τηλεόραση με παχαίνει, γι’ αυτό την έκοψα» (βίντεο)

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αιχμηρές ατάκες – «Η τηλεόραση με παχαίνει, γι’ αυτό την έκοψα» (βίντεο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι» ήταν σήμερα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία επιδίωξε να τον ανταγωνιστεί σε αιχμηρές ατάκες. Μεταξύ άλλων είπε:
«Δεν έχω πάρει ακόμα το πτυχίο μου. Πλησιάζω. Περιμένω την ορκωμοσία».

«Παίζω από το 2007 τέννις, κάποιες φορές μπορεί να κάνω 2-3 φορές την εβδομάδα και κάποιες μπορεί να κάνω έξι μήνες να πάω. Με βλέπει ο Λιάγκας και τρέμει».
«Κάνω επίσης και kick boxing. Φροντίζω και το σώμα μου γιατί πες ότι με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε “Έλα να παρουσιάσεις το “Καλό Μεσημεράκι”, να μην είμαι έτοιμη;».

«Η τηλεόραση με παχαίνει, γι’ αυτό την έκοψα».

«Τη ρακέτα την κρατάω μόνη», εννοώντας ότι είναι single αυτό τον καιρό, ενώ πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι να λέω».
«Η τηλεόραση έχει αρχίσει να μου λείπει και έχω πάρει σβάρνα τις εκπομπές».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.