ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Αποκάλυψη για τη διάλυση των ONE μετά από 15χρόνια: «Ο Γιώργος Θεοφάνους ευθύνεται»

Αποκάλυψη για τη διάλυση των ONE μετά από 15χρόνια: «Ο Γιώργος Θεοφάνους ευθύνεται»

Για το παρασκήνιο πίσω από τη διάλυση των One, του διάσημου ελληνικού συγκροτήματος των 90s, μίλησε ένα από τα μέλη του, λέγοντας πως ο Γιώργος Θεοφάνους είναι υπεύθυνος για αυτή.

Ο λόγος για τον Πάνο Τσερπέ, ο οποίος σε συνέντευξή του στην Espresso και την Κλάρα Ασημακοπούλου, αναφέρθηκε στο reunion του πετυχημένου boy band, αλλά και στη διάλυσή του, λέγοντας πώς αυτή την απόφαση, την πήρε ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Εχω τη χαρά να είμαι πάλι με τους One. Εμφανιζόμαστε ξανά όλοι μαζί, χάρη σε μια πρόταση που έγινε στον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου έπειτα από ένα live μας το καλοκαίρι. Είμαστε στο Voodoo κάθε Πέμπτη και θα είμαστε εκεί μέχρι το Πάσχα. Βγαίνουμε ως guest stars στο πρόγραμμα που παρουσιάζει εκεί ο Κωνσταντίνου» συμπληρώνει.

Ερωτηθείς αν υπάρχει ενδεχόμενο μόνιμης επανένωσης, το μέλος των One, ανέφερε τα εξής: «Για να γίνει επανένωση πρέπει να υπάρχει δισκογραφική δουλειά κι αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να μας γράψει τραγούδι. Εκτός από τον Γιώργο Θεοφάνους, του οποίου ήταν ευθύνη και απόφαση τόσο η δημιουργία των One όσο και διάλυσή τους. Εκείνος είχε την ιδέα, το 1999, εκείνος έκανε τη σύσταση και αποφάσισε και το τέλος του συγκροτήματος. Ηταν όλο υπό την επιμέλειά του. Στο pick της επιτυχίας μας ήρθε η διάλυση» εξηγεί ο Πάνος και συνεχίζει:

«Πρέπει να πω ότι όλοι είχαμε μερίδιο στην ευθύνη. Είχαν συμβεί πολλά. Λάθη, τσακωμοί, ανθρώπινα πράγματα, αλλά έφεραν κούραση. Κουράστηκε κι ο Γιώργος, ο οποίος είχε και άλλα προβλήματα τότε, προσωπικής φύσεως. Επαιξε ρόλο και η απόφαση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου να αποχωρήσει. Οταν διαλύθηκε το συγκρότημα, ο Θεοφάνους μας είπε:

«Δεν θα κάνετε τίποτα ως One». Και ήταν απόλυτος. Ηταν σε όλες τις δισκογραφικές εταιρίες τότε, οπότε ήταν αναμενόμενο να γίνει όπως το είπε. Για εμένα οι One ήταν σαν οικογένεια. Ημουν 18 χρόνων και μεγάλωσα μαζί τους».

«Οφείλω την καριέρα μου στον Θεοφάνους»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οσο για τις τωρινές σχέσεις του Πάνου με τον δημιουργό: «Ουδέτερη σχέση διατηρούμε όλα αυτά τα χρόνια. Ούτε καλή, ούτε κακή. Για εμένα ο Γιώργος Θεοφάνους είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος, στον οποίο οφείλω την καριέρα μου και τον ευγνωμονώ» αναφέρει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.