ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Ypo βγάζει καινούργιο τραγούδι και ο Sin Boy τον «κράζει» στα σχόλια (βίντεο)

Ο Ypo βγάζει καινούργιο τραγούδι και ο Sin Boy τον «κράζει» στα σχόλια (βίντεο)

Μεγάλο beef στον χώρο της ελληνικής τραπ με τον Sin Boy να γράφει σχόλια κάτω από το νέο τραγούδι του Ypo και να τον κράζει.

Φαίνεται πως το beef του MadClip με τον Tus ήταν απλά το… ορεκτικό της μεγάλης μάχης που ξεκινάει στον χώρο της ελληνικής τραπ.

Φυσικά μιλάμε για αυτή του Sin Boy με τον Ypo…

Όλα είχαν ξεκινήσει πριν από μερικούς μήνες, όταν ο Αλβανός ράπερ είχε κάνει εκείνο το μυθικό ξέσπασμα και είχε εξαφανιστεί…

Από τότε, όποτε ρωτούσαν τον Υποχθόνιο σχετικά, εκείνος τον ψιλοέκραζε για το γεγονός οτι… καρπώθηκε όλο το Mama λες και το είπε μόνος του, λέγοντας οτι προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του χωρίς αποτέλεσμα.

Η απάντηση από τον Sin Boy ήρθε την Παρασκευή, όταν βγήκε το νέο τραγούδι του Ypo, το stylist

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.