ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σάλος στο διαδίκτυο – Επιφανείς… influencers χρησιμοποιούν τον κοροναϊό για να αυξήσουν τα likes τους! (φωτό)

Σάλος στο διαδίκτυο – Επιφανείς… influencers χρησιμοποιούν τον κοροναϊό για να αυξήσουν τα likes τους! (φωτό)

Μπορεί ο κοροναϊός να αποτελεί πλέον απειλή για όλο το πλανήτη με τον ΠΟΥ να έχει κηρύξει συναγερμό έκτακτης ανάγκης ενώ δεκάδες άνθρωποι να έχουν χάσει την ζωή τους, ωστόσο δεν το βλέπουν όλοι με αυτό τον τρόπο.

Ο λόγος για κάποιους influencers οι οποίοι αποφάσισαν να χρησιμοποιούν τον ιό για να αυξήσουν τα likes και τους ακόλουθούς τους.

Τις τελευταίες ώρες λοιπόν έχει προκληθεί πληθώρα αντιδράσεων για την εκμετάλλευση της επιδημίας από τους influencers οι οποίοι βλέπουν τον κοροναϊό ως ένα μέρος του… lifestyle.

Οι παρακάτω αναρτήσεις – από τον Αμερικανό YouTuber Paul Logan, τον Γερμανό influencer Fitness Oskar, τον Αμερικανό video maker Steven Divish, την Αμερικανίδα influencer «Dina» και την Ρωσίδα Sonya Buchik – είναι μερικά μόνο δείγματα της «τάσης» αυτής, που ελπίζει κανείς να μην εξαπλωθεί παραπάνω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.