ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Mastechef: Ο μύλος που όλα τα αλέθει – Τα ξεκατινιάσματα πάνω από τον πάγκο (βίντεο)

Mastechef: Ο μύλος που όλα τα αλέθει – Τα ξεκατινιάσματα πάνω από τον πάγκο (βίντεο)

Εν μέσω κορωνοϊού και εγκλεισμού στο σπίτι, ένα είναι το ριάλιτι που κάνει τρίωρη «παρέλαση» στην prime time ζώνη εκτοξεύοντας τον σταθμό που προβάλλεται, στα ύψη της τηλεθέασης. Το Mastechef.

Το τηλεπαιχνίδι μαγειρικής αποδείχθηκε σε ένα σκληρό ριάλιτι, που το Big Brother φαντάζει «γατάκι» μπροστά του.

Και δε μιλάμε για τον έρωτα που δημιουργήθηκε στα πλατό μεταξύ της κυρίας από την Πιερία, βλέπε Μαρία Μπέη, και του κυρίου από την Ασπροβάλτα, βλέπε Δημήτρη Μπέλλο.

Τα παιδιά ερωτεύθηκαν σφόδρα πάνω από μια μπασίνα… τυλίγοντας την μπαλοτίνα.

Θα μπορούσε όμως η παραγωγή να μην τους ξεφτιλίσει τόσο και να χαραμίσει λίγο μεικ-απ παραπάνω για να καλύψει τα ρουφήγματα του Μήτσου στη Μαρία και να μη μιλάει όλο το πανελλήνιο για το αν το κάνανε ή όχι μέσα στο παιχνίδι.

Το χθεσινό επεισόδιο μία όαση ενώ περιμένει ο κόσμος να δει ξανά τον ήλιο ελεύθερος!

Ενώ νόμιζαν οι καψεροί πως φτάσανε στους 9 και τελειώνουμε σιγά σιγά, εμφανίστηκαν οι παλαιοί παίκτες (από προχθές) και έγινε χαμός.

Η Άσπα Τσίνα έδειξε το δρόμο και εδώ το τερμάτισαν.

Η κομμώτρια ωρυόταν με το κοκαλάκι που κρατάει συνέχεια στο χέρι και το έχουμε σιχαθεί (εμείς πρέπει να κυκλοφορούμε με το πληκτρολόγιο στο χέρι, ο χασάπης να περιφέρεται με μια συκωταριά στο χέρι κτλ), θίγοντας τον ανδρισμό του Εlia, μιλώντας για φούστες, μπλούζες, σετάκια και πόσα άλλα… γιατί η κομμώτρια ξέρει!

Μια Μπέλλαινα ντυμένη αστροναύτης, που μόλις άκουσε την αυτοθυσία του αγοριού της έπεσε στα πατώματα, και το καλό που σου θέλω είναι να κερδίσεις… και βούλωστο στη Μαριάννα που βοηθούσε τον Elia.

Ένας Elias που δεν έκλεισε λεπτό το στόμα του προκαλώντας με την επική ατάκα και άκρως τηλεοπτική για τη Μαρία: «Αυτή είναι σαν να έχει τρακάρει με το μετρό»…

Και πόσα άλλα που γινόντουσαν σε κλάσματα δευτερολέπτου non stop σε όλη την εκπομπή.

Ζήτημα να μαγείρεψαν μισή ώρα σε μια εκπομπή που διήρκεσε 3 ολόκληρες ώρες.

Και αναρωτιόμαστε. Η παραγωγή γιατί δεν προστατεύει τους παίκτες της;

Ριάλιτι είναι, κατανοητό.

Και ίντριγκες θα υπάρξουν που θα παίξουν περισσότερο για να ανέβουν τα νούμερα, και άτομα που ανοίγουν το στοματάκι τους πιο γρήγορα και εύκολα θα παίξουν «πρώτη μούρη» μέχρι να τους σιχαθούμε, και έρωτες θα προβληθούν για να έχουμε κι εμείς να γράφουμε, αλλά τέτοια κατινιά και προσβολή σε ένα 45-50% που σε παρακολουθεί είχαμε να δούμε χρόνια!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτοί οι άνθρωποι που παρουσιάζονται ως σατανάδες έτοιμοι για όλα, αύριο θα βρεθούν όπως εκατομμύρια του σιναφιού τους μιας και είναι της μόδας, σε ένα εστιατόριο, τρομάρα τους, και εμείς θα περιμένουμε αυγό ποσέ… και θα μας έρθει μελάτο μιας και έχουν χαθεί στη μετάφραση και ούτε τα βασικά δεν ξέρουν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.