ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Προσφορούλα»: Το φτωχικό που πουλάει ο ράπερ Weeknd έναντι 25εκ. δολ.(φωτό)

«Προσφορούλα»: Το φτωχικό που πουλάει ο ράπερ Weeknd έναντι 25εκ. δολ.(φωτό)

Ο διάσημος Καναδός ράπερ Weeknd, αποφάσισε να πουλήσει την πολυτελέστατη κατοικία του στο Λος Άντζελες για σχεδόν 25 εκατ. δολάρια.

Η τεράστια κατοικία του Weeknd βρίσκεται στο Hidden Hills, ένα προάστιο στο Λος Άντζελες στο οποίο διατηρούν κατοικίες αρκετοί celebrities.

O Καναδός ράπερ αγόρασε το ακίνητο για 18,2 εκατομμύρια δολάρια πριν από τρία χρόνια, και σύμφωνα με την μεσιτική εταιρεία The Agency, το ακίνητο πλέον έχει μια αξία που φτάνει τα 25 εκατ. δολάρια.

To ακίνητο βρίσκεται σε ένα περιφραγμένο οικόπεδο 12 στρεμμάτων και περιλαμβάνει 9 υπνοδωμάτια, 11 μπάνια και έναν ανεξάρτητο ξενώνα. Στο εξωτερικό την κατοικίας θα βρει κανείς ένα γήπεδο μπάσκετ, πισίνα, σπα και πολλά άλλα.

Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν ότι η κατοικία διαθέτει ένα φωτεινό εσωτερικό, διαθέτει επίσημους χώρους, και τα υλικά που κυριαρχούν είναι η πέτρα και το ξύλο.

Η πώληση της εν λόγω κατοικίας δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς ο ράπερ αγόρασε πρόσφατα ένα ρετιρέ στο κτίριο Beverly West στο Westwood για 21 εκατομμύρια δολάρια.

https://www.instagram.com/p/CBp2jyPBEer/?utm_source=ig_embedhttps://www.instagram.com/p/CBp2jyPBEer/?utm_source=ig_embedhttps://www.instagram.com/p/CBp2jyPBEerhttps://www.instagram.com/p/CBp2jyPBEer

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.