ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ν.Κουρής: «Γύρισα σπίτι μου μετά από επίσκεψη σε τηλεοπτική εκπομπή και ένιωθα βιασμένος»

Ν.Κουρής: «Γύρισα σπίτι μου μετά από επίσκεψη σε τηλεοπτική εκπομπή και ένιωθα βιασμένος»

Ο ηθοποιός Νίκος Κουρής εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για μία από τις χειρότερες εμπειρίες του σε ένα πλατό.

«Δεν έχω αισθανθεί ποτέ άσχημα στην τηλεόραση, εκτός από μία εκπομπή, μια φορά, που δεν το περίμενα. Ήταν μια εκπομπή καλλιτεχνική, πολιτιστικό μαγκαζίνο σε κρατικό κανάλι. Στεναχωρήθηκα και ντράπηκα πολύ. Γύρισα σπίτι και αισθανόμουν σαν να με έχουν “βιάσει”. Εννοώ ένας βιασμός και αυτού που είσαι και αυτού που θες να πεις. Και του χρόνου που σου δίνεται για να μιλήσεις γι’ αυτό που κάνεις, όχι για τον εαυτό σου.

Υπήρχε ένα πράγμα που δεν το περίμενα. Σε ποιον να παραπονεθώ; Όχι, δε παίρνω ποτέ τηλέφωνα, δεν τα κάνω αυτά, δεν ζητάω το λόγο από κανέναν ποτέ. Ούτε από δημοσιογράφους που έχουν παραποιήσει συνεντεύξεις μου, που γράφουν άλλα, που κόβουν και ράβουν και βάζουν κάτι bold περίεργα για να πουλήσει το φύλλο. Τα έχω συνηθίσει αυτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με παίρνει η μητέρα μου πολύ συχνά, μου λένε διάφοροι φίλοι “τι είναι αυτό που είπες;” και εκεί λίγο ντρέπεσαι. Δεν μπορείς να δικαιολογηθείς γιατί ότι απομονώνεται, λειτουργεί από μόνο του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κουρής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.