
Ντόναλντ Τραμπ «βλέπει» νικητή των αμερικανικών εκλογών η Άση Μπήλιου.
Σύμφωνα με όσα είπε η δημοφιλής αστρολόγος στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου», το αποτέλεσμα δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.
«Νομίζω ότι δεν θα ξέρουμε αύριο το πρωί ποιος από τους δύο θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος. Σήμερα έχουμε τη στάση του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού. Αυτή η συνθήκη είναι της απόλυτης σύγχυσης και αν βάλεις και τη συνθήκη του ανάδρομου Άρη, είναι του απόλυτου χάους. Ούτε οι ίδιοι δεν θα ξέρουν ποιος θα βγει.
Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι Δίδυμος με ωροσκόπο Λέων και έρχεται αντιμέτωπος με τον Τζον Μπάιντεν που είναι Σκορπιός. Το 2016 ήταν πάλι με έναν Σκορπιό, τη Χίλαρι και την πάτησε κάτω. Η αλήθεια είναι ότι η Χίλαρι είχε πάρει 3 εκ. ψήφους παραπάνω από αυτόν, αλλά είναι Αμερική, δεν αποφασίζει ο λαός αλλά οι εκλέκτορες…».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.