ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

O γρίφος που έγινε viral: Μπορείς να καταλάβεις ποια γυναίκα λέει ψέματα; (φωτο)

Ποια από τις δυο λέει όμως την αλήθεια;

O γρίφος που έγινε viral: Μπορείς να καταλάβεις ποια γυναίκα λέει ψέματα; (φωτο)

Οι γρίφοι αποτελούν μια από τις καλύτερες ασκήσεις για το μυαλό μικρών και μεγάλων.

Ένας τέτοιος γρίφος είναι και η παρακάτω εικόνα, η οποία σε καλεί να ανακαλύψεις τον ψεύτη της ιστορίας. Η υπόθεση έχει ως εξής, ένας άντρας γύρισε από το snowboard και είδε ότι έλειπε το φαγητό του, οπότε και ρώτησε τις δυο γυναίκες της εικόνας, ποια από τις δυο το έφαγε.

Η πρώτη του είπε ότι έκανε όλη την ημέρα πατινάζ και η δεύτερη ότι καθόταν στη φωτιά και έπινε όλη μέρα τον ίδιο χυμό, χωρίς να πειράξει κάτι άλλο.

Ποια από τις δυο λέει όμως την αλήθεια;

Μην βιαστείς να δεις την απάντηση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γυναίκα με τον χυμό είναι αυτή που λέει ψέματα, καθώς αν έπινε όλη μέρα αυτόν τον χυμό, τα παγάκια στο ποτήρι της θα έπρεπε να είχαν λιώσει εδώ και ώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.