ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δ.Καμπούρη: «Έχω δεχθεί εργασιακό bullying – Βρέθηκα σε τοξικό περιβάλλον»

Δ.Καμπούρη: «Έχω δεχθεί εργασιακό bullying – Βρέθηκα σε τοξικό περιβάλλον»

Η Δέσποινα Καμπούρη μίλησε για δύσκολες στιγμές που έζησε στο παρελθόν και το εργασιακό bullying που είχε δεχθεί.

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Καμπούρη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «προφανώς και χαίρομαι που συμβαίνει όλο αυτό. Προφανώς δεν χαίρομαι για τα θύματα και όσους ανθρώπους έχουν υποφέρει στα χέρια άλλων αδίστακτων ανθρώπων, χαίρομαι που ήρθε αυτή η κάθαρση έστω και αργά.



Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχω ζήσει το εργασιακό bullying που νομίζω πως οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε βιώσει σε κάποια στιγμή της ζωής μας. Όχι, όμως, από άνδρες» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η δημοσιογράφος. «Δημόσια δεν χρειάστηκε να το πω ποτέ γιατί κατάφερα να το λύσω και είχα τη δυνατότητα να παραιτηθώ για να μην υπομένω άλλο το μένος άλλων ανθρώπων. Ευτυχώς κατάφερα εκείνη την περίοδο να επιβιώσω και χωρίς αυτή τη δουλειά. Ήμουν σε ένα περιβάλλον τοξικό για εμένα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.