ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Ο κόσμος το είχε τούμπανο κι αυτοί…» – Ν.Τσομπανίδου: «Με τον Π.Βασιλάκο δεν είμαστε μαζί πλέον» (βίντεο)

«Ο κόσμος το είχε τούμπανο κι αυτοί…» – Ν.Τσομπανίδου: «Με τον Π.Βασιλάκο δεν είμαστε μαζί πλέον» (βίντεο)

Όπως σας είχαμε ξανά αναφέρει στο pronews.gr, η Νικολέτα Τσομπανίδου και ο πρώτος Έλληνας Bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος, το «διέλυσαν» λίγο μετά το τέλος του ριάλιτι, παρόλο τα μέλια και τις υποσχέσεις ζωής.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως η επίσημη αποκάλυψη έγινε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια συνέντευξη της, Νικόλ στο Happy Day.

“Με βρίσκετε σε ένα πολύ καλό σημείο της ζωής μου. Έχω να σας πω ότι ετοιμάζω με ένα καινούργιο project που αφορά την ομορφιά των γυναικών αλλά και των αντρών. Έχω έρθει μόνιμα στην Αθήνα και συνεχίζω από εδώ τις σπουδές μου. Πραγματικά όλο αυτό προήλθε από την αγάπη του κόσμου. Το Bachelor είναι μια μοναδική εμπειρία!

​Με τον Παναγιώτη δεν είμαστε μαζί πλέον. Όταν βγήκαμε ήταν πάρα πολύ ενθουσιασμένος, ζήσαμε πολλές στιγμές μαζί, γνώρισα τους δικούς του αλλά δυστυχώς δεν είχε happy ending.

​Είμαστε φιλόδοξοι και έχουμε σχέδια για το μέλλον. Η κάθε σχέση κάνει τον κύκλο της. Ίσως αυτό. Δεν μετανιώνω για όσα έζησα, κρατάω μόνο τα καλά και κοιτάω μπροστά” αποκάλυψε η Νικόλ στο Happy Day.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.