Εν τω μεταξύ όλοι οι βουλευτές της ΝΔ έχουν ξεκινήσει προεκλογική εκστρατεία…

Συγκινεί η Ν.Χρονοπούλου για τον χαμό του Α.Κολλάτου – «Ο Άλκης πια είναι ελεύθερος»

Συγκινεί η Ν.Χρονοπούλου για τον χαμό του Α.Κολλάτου – «Ο Άλκης πια είναι ελεύθερος»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Άλκη Κολλάτου, που «έφυγε» από τη ζωή στα 44 του χρόνια από ανακοπή καρδιάς. Ο σκηνοθέτης, Δημήτρης Κολλάτος, που όλα αυτά τα χρόνια έδινε τη δική του μάχη στο πλευρό του παιδιού του που έπασχε από αυτισμό, είναι συντετριμμένος.

Η Νένα Χρονοπούλου, που μέσα από τα μάτια του γιου της, Χρήστου, είδε τον Άλκη του Δημήτρη Κολλάτου και μίλησε για όσα αισθάνεται για τον χαμό του γιου του σκηνοθέτη, όπως και όσα βιώνουν οι γονείς παιδιών ΑμεΑ. Η ηθοποιός εξέφρασε παράλληλα τους φόβους της για το αύριο χωρίς αυτούς.

«Η θλίψη που μπορεί να νιώσει ένας γονιός που θα κλάψει για τον θάνατο του σπλάχνου του είναι απέραντη και αξεπέραστη. Όταν αυτό το παιδί έχει χαράξει τη ζωή σου και την πορεία της εξαιτίας της ιδιαιτερότητάς του, τότε ο χαμός του σημαίνει και τον δικό σου χαμό. Ο Δημήτρης Κολλάτος, ένας άνθρωπος που πρωτοστάτησε στην αποκάλυψη της ιδιαιτερότητας του γιου του, ένας άνδρας και πατέρας σταθμός και παράδειγμα για όλους μας, σήμερα πονάει όσο κανείς, γιατί άδειασε η αγκαλιά του.

Ο Άλκης πέταξε μακριά του και βρίσκεται πλέον μαζί με τους υπόλοιπους αγγέλους. Είμαι απολύτως σίγουρη πως αυτός ο πόνος έχει μαζί και την αίσθηση της λύτρωσης για την αποφυγή μιας μεγάλης αμαρτίας… Ας μη ξεχνάμε πως ο κ. Κολλάτος τόλμησε κάποτε να πει δημόσια για τον “θάνατο”, όλα όσα εμείς οι υπόλοιποι θέλουμε να πούμε, αλλά δεν τολμάμε.

Ο Άλκης πια είναι ελεύθερος και η αγνή ψυχή του βρίσκεται στον παράδεισο, κ. Κολλάτε. Θερμά συλλυπητήρια, έπραξες μοναδικά και υποδειγματικά όλα σου τα χρόνια, γι’ αυτό και όσο τραγικό και αν είναι το γεγονός του χαμού του πολυαγαπημένου σου γιου, του Άλκη, σήμερα γνωρίζεις πλέον, πως μετά από τον δικό σου χαμό, κανένας δε θα μπορέσει να τον βλάψει. Δεν έχεις πια αυτή τη μαύρη αγωνία που έχουμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι… Κουράγιο κ. Κολλάτε, είναι πολύ μικρά τα λόγια μπροστά στο μεγαλείο της δύναμής σας».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.