ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αυτή είναι η νέα τάση του Tik Tok – Η συνταγή με τα αυγά και το πέστο (βίντεο)

Αυτή είναι η νέα τάση του Tik Tok – Η συνταγή με τα αυγά και το πέστο (βίντεο)

Το Tik Tok έχει καταφέρει να δημιουργεί τάσεις σε όλους τους κλάδους, με την μαγειρική να έχει την τιμητική της για ακόμη μία φορά.

Μπορεί να ακούγεται ως ένας συνδυασμός που δεν “κολλάει” αρκετά, όμως είναι ιδιαίτερα νόστιμο. Ο λόγος για τη νέα συνταγή με αυγά και πέστο.

Το καλό με το πέστο είναι ότι αν είναι και χειροποίητο, μπορούμε να παίξουμε με τις γεύσεις που θέλουμε, προσθέτοντας τα αγαπημένα μας μυρωδικά και ξηρούς καρπούς.

Το μόνο που θα πρέπει να κάνουμε για να φτιάξουμε αυτό το αναβαθμισμένο τηγανητό αυγό που έχει γίνει viral, είναι να αντικαταστήσουμε το λάδι στο οποίο θα τηγανίζαμε το αυγό, με μια γενναιόδωρη κουταλιά πέστο της αρεσκείας μας.

Φυσικά, αυτά τα αυγά, μπορούν να αποτελέσουν βασικό στοιχείο ενός λαχταριστού brunch, αφού συνδυάζονται άψογα με φρυγανισμένο ψωμί μαζί με κάποιο spread που μας αρέσει, αβοκάντο και άλλα λαχανικά.

Δείτε και το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.