ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Οι σταρ της showbiz ξεκίνησαν να «εκτοξεύουν» την θερμοκρασία στις παραλίες (φώτο)

Οι σταρ της showbiz ξεκίνησαν να «εκτοξεύουν» την θερμοκρασία στις παραλίες (φώτο)

Το καλοκαίρι βρίσκεται μία “ανάσα” και το άνοιγμα των περιορισμών έχει δώσει την ευκαιρία σε “καυτές” κυρίες να βρεθούν στις παραλίες και να μας προσφέρουν στιγμές απείρου κάλλους.

Η αρχή γίνεται με την Αλίς Καμπέλο, σύζυγο του Αλβάρο Μοράτα, που βρίσκεται στον παράδεισο της Σαντορίνης, απολαμβάνοντας ολιγοήμερες διακοπές στο πανέμορφο νησί!

Η Αλίς, με το που πάτησε το πόδι της στο νησί, άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram. «Παράδεισος, ένα από τα πιο όμορφα μέρη που έχω πάει με τον Μοράτα» έγραψε στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CPYD0-0rXH3

Στην κοσμοπολίτικη Μύκονο δεν έχουν καταφτάσει μόνο σταρ της μπάλας αλλά και σταρ των realities! Ο λόγος για τον γιο του Νάσου Γαλακτερού, Παύλο, που από τις εξωτικές παραλίες του Αγίου Δομινίκου και το «Survivor» εθεάθη στην παραλία του Ορνού, όχι μόνος του αλλά με παρέα γένους θηλυκού που θα.. συζητηθεί!

Η τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου (η οποία μας απασχόλησε προ μηνών με αφορμή το ταξίδι της εν μέσω lockdown στο Ντουμπάι για να υποδεχτεί το 2021 μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο και άλλους συμπατριώτες μας) μαζί με τη ραδιοφωνική παραγωγό Ελενα Κώνστα ήταν στην παρέα του Γαλακτερού στην παραλία του Ορνού, όπου οι δύο φίλες δεν σταμάτησαν τα παιχνίδια στην άμμο προσφέροντας «θέαμα» στους λουομένους.

https://www.instagram.com/p/CO3AOcHhcmv

https://www.instagram.com/p/CPVd59xBB85

H Ασημίνα Ιγγλέζου μπορεί να μην είναι σε κάποιες από τις παραλίες του Αγίου Δομινίκου, αλλά ακόμη και από εκεί που χαλαρώνει φροντίζει να μοιράζει εγκεφαλικά!

Η πρώην «Survivor» χαλαρώνει στο ξενοδοχείο της

Ο ξανθός πειρασμός «απέδρασε» στην Ελούντα και από το πολυτελές ξενοδοχείο όπου διαμένει απολαμβάνει το απέραντο γαλάζιο, «ξεδιπλώνοντας» την κορμάρα της!

https://www.instagram.com/p/CPX77n9r1BC

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.