ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

«Καρφιά» του Δ.Αλεξάνδρου για το Survivor: «Σχετίζεται με το κακό νοητικό επίπεδο της τηλεόρασης»

«Καρφιά» του Δ.Αλεξάνδρου για το Survivor: «Σχετίζεται με το κακό νοητικό επίπεδο της τηλεόρασης»

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για το Survivor και για τους τηλεθεατές που το παρακολουθούν.

Το μοντέλο εμφανίστηκε αρνητικό στο ενδεχόμενο να λάβει μέρος, ενώ τόνισε ότι δεν πρόκειται για παιχνίδι επιβίωσης πλέον.

«Θεωρώ ότι το Survivor δεν έχει να κάνει με το αθλητικό κομμάτι της επιβίωσης, έχει να κάνει με το κακό νοητικό επίπεδο της τηλεόρασης. Αυτό το πράγμα που διακυβεύεται εκεί μέσα, δεν είναι στα δικά μου πρότυπα. Δεν θα μπορούσα να ασχοληθώ, όπως εκεί μέσα που το καθημερινό τους πρόβλημα είναι αν θα φάνε ρύζι ή θα ανάψουν την φωτιά ή αν ο Σάκης τα έχει με την Μαριαλένα κ.λ.π.

Όλο αυτό είναι μια επιχείρηση και σε αυτήν εμείς είμαστε οι μαριονέτες. Την κινούν άλλοι άνθρωποι κι είναι καθαρά επιχειρηματικό το κομμάτι. Αυτό το project κοστίζει 2,5-3 εκατομμύρια, δεν θα αφήσει κάποιον να χαθεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.