ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η Ιωάννα Τούνη, το Survivor και το GNTM

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η Ιωάννα Τούνη, το Survivor και το GNTM

Το μοντέλο μίλησε για τις επαγγελματικές προτάσεις που δέχεται και απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να είναι μαζί με την 27χρονη.

«Φωτιά» έχουν πάρει τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες, που θέλουν τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να είναι ζευγάρι με την Ιωάννα Τούνη.

Το μοντέλο και κριτής του Style me Up μίλησε σήμερα στην εκπομπή Ευτυχείτε και ήταν λακωνικός για τα προσωπικά του. Όταν ερωτήθη για το τι συμβαίνει μεταξύ τους απάντησε: «Εσύ μπορείς να με ρωτήσεις, εγώ δεν θα σου απαντήσω. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι κάθε χρόνο του κάνουν πρόταση για να πάει στο Survivor και ξεκαθάρισε ότι δεν δέχτηκε κάποιο τηλέφωνο για να συμμετέχει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega. Επίσης, σημείωσε πως είχε δεχτεί τηλεφώνημα και για το GNTM, κάτι που εν τέλει δεν προχώρησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.