ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αγνώριστη η Έλντα Πανοπούλου: Απολαμβάνει τις διακοπές της και φωτογραφίζεται στη θάλασσα

Η ίδια διανύει την πιο ήρεμη περίοδο της ζωής της

Αγνώριστη η Έλντα Πανοπούλου: Απολαμβάνει τις διακοπές της και φωτογραφίζεται στη θάλασσα

Τη γνωρίσαμε το 1983 στη σειρά «Αστέρια από χώμα» και την αγαπήσαμε από την συμμετοχή της στο «Ρετιρέ», όπου ενσάρκωνε την θρυλική «Χαρούλα Πεπονάκη», την τηλεφωνήτρια του Κόσμος.

Ο λόγος για την Έλντα Πανοπούλου

Εκτός από ηθοποιός ήταν και μουσικός και δημοσιογράφος, τα επόμενα χρόνια συμμετείχε στο πρωινό του MEGA με την Σοφία Βόσσου.

Η ίδια διανύει την πιο ήρεμη περίοδο της ζωής της και το φετινό καλοκαίρι ξεκουράζεται, απολαμβάνει τη θάλασσα, κάνει τις βουτιές της και έχει δίπλα της αγαπημένα της πρόσωπα.

Παράλληλα, δεν διστάζει να αναρτήσει φωτογραφίες της στον λογαριασμό της στο Instagram και να ενημερώσει τους ακολούθους της για την καθημερινότητά της.

Στο τελευταίο στιγμιότυπο που ανέβασε ποζάρει χωρίς φίλτρα και χωρίς μακιγιάζ, στην παραλία και μας δείχνει πως ξέρει να «ρουφάει» τη ζωή.

«Δεν χρειάζονται πολλά… για την χαρά», έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτησή της

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.