Αποκάλυψη για την Σακίρα: Αποκαλούσε «ψόφια μύγα» τη νέα σύντροφο του Πικέ

«Η Σακίρα έβλεπε την Clara Chia ως ασκούμενη στην εταιρεία Kosmos»

Αποκάλυψη για την Σακίρα: Αποκαλούσε «ψόφια μύγα» τη νέα σύντροφο του Πικέ

Η τραγουδίστρια, όπως έχει γίνει γνωστό, αναμένεται να μετακομίσει στο Μαϊάμι σε λίγο καιρό

Ό,τι σχετίζεται με τη Σακίρα, τον Πικέ και τη νέα του σύντροφο, Clara Chia, συνεχίζει να συζητείται μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού της με τον Bizarrap.

Η ένταση είναι μεγάλη μεταξύ της Σακίρα και του Πικέ μετά τον χωρισμό τους.

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα βιαζόταν τόσο πολύ να φύγει από το σπίτι της Σακίρα, που πήγε πρόσφατα, με αποτέλεσμα να ξεχάσει το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του ανοιχτό. Εκείνη, από την πλευρά της, αγνόησε εντελώς τον πρώην σύντροφό της όταν συναντήθηκαν.

Τώρα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας ότι η Σακίρα είχε ένα παρατσούκλι για την Clara Chia. Σύμφωνα με την εκπομπή «Mitre Live», η διάσημη τραγουδίστρια είχε μάθει ότι ο πρώην σύζυγός της την απατούσε.

«Η Σακίρα έβλεπε την Clara Chia ως ασκούμενη στην εταιρεία Kosmos», σύμφωνα με την εκπομπή και η καλλιτέχνιδα σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε την απιστία του συζύγου της μαζί της. «Ήταν η απόλυτη έκπληξη. Γι’ αυτό την πλήγωσε τόσο πολύ, γιατί την ήξερε ήδη και την αποκαλούσε “μικρή ψόφια μύγα”».

Στην εκπομπή έγιναν κι άλλες αποκαλύψεις: «Η Clara Chia ήταν ένα άτομο που περνούσε απαρατήρητο. Η Σακίρα δεν είδε ποτέ κανέναν κίνδυνο, γιατί δεν είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα». Ήταν εκείνη που πίεσε τον Πικέ να δημοσιοποιήσει ότι η σχέση του με τη Σακίρα είχε τελειώσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όταν ξεκίνησε τη σχέση του με την Chia, εκείνη του είπε: «Δεν πρόκειται να γίνω άλλη μία, άλλη μία σχέση ή άλλη μία απιστία. Αν θέλεις να είσαι μαζί μου, βγες και πες ότι δεν είσαι πια με τη Σακίρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.