ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αστρολογικές προβλέψεις 29/7: Τα γεγονότα που θα συμβούν θα ξαφνιάζουν και θα αποσυντονίζουν

Αστρολογικές προβλέψεις 29/7: Τα γεγονότα που θα συμβούν θα ξαφνιάζουν και θα αποσυντονίζουν

Τα γεγονότα που θα συμβούν, θα ξαφνιάζουν και θα αποσυντονίζουν.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν κάποιες εναλλαγές στην διάθεση σας, εφόσον πολλά πράγματα θα σας εξωθούν να πάρετε αποφάσεις γρήγορες και κάποιες φορές χωρίς την δική σας απόλυτη συγκατάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια θέματα που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον, σας αποσυντονίζουν. Ίσως επίσης βρείτε κάποιες λύσεις που θα είναι αρκετά ευέλικτες για το μέλλον μιας οικονομικής συμφωνίας ή αγοράς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να υπάρξει μία διάχυτη ανησυχία σήμερα και ο λόγος είναι ότι θα πρέπει να τακτοποιήσετε πολλά πράγματα μαζί. Ίσως να μην είναι και η πιο καλή μέρα για να εμπιστευτείτε απόλυτα τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε σε μία ταλαιπωρημένη περίοδο και για αυτό το λόγο χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή στις αποφάσεις σας, ιδίως αν έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή, αλλά και την οικονομική σας ασφάλεια.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα δεχτείτε την έντονη δυσαρμονία από τον Ουρανό, αλλά συγχρόνως και την βοήθεια του Χείρωνα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα λείψουν κάποια γεγονότα που θα ανατρέψουν την καθημερινή ροή, αλλά θα υπάρξει επίσης μία εσωτερική αναγέννηση και καλή υγεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να εντοπίσετε κάποια λάθη που είχαν συμβεί κατά το παρελθόν, βάζοντας μία τάξη σε οικονομικά θέματα, αλλά και σε θέματα που αφορούν την υγεία σας. Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε το να εμπιστευτείτε κάποιο μυστικό σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα παρουσιαστούν κάποια ρήγματα σε σχέσεις και φιλίες που μάλλον δεν περιμένατε να συμβούν. Από την άλλη, η [Ιστορία] σας έχει διδάξει, να μην αφήνετε τα συναισθήματα σας ανεξέλεγκτα, σε πρόσωπα που δεν θα τα εκτιμήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρξουν κάποια [ρήγματα] στον επαγγελματικό σας χώρο και πολύ πιθανόν, να εξελιχθεί η μέρα σας, με ανατροπές και αποσυντονισμένη χρονικά. Μην απογοητευτείτε αν κάτι ανατραπεί, σίγουρα είναι για το καλό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές στα σχέδια σας, αλλά θα υπάρχει έντονη η παρουσία ενός ατόμου από το παρελθόν, όπου και θα σας δώσει λύσεις στους προβληματισμούς σας. Φροντίστε να μην είστε απρόσεκτοι όταν οδηγείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα ο Ήλιος με τον πλανήτη Ουρανό, βρίσκονται σε δυσαρμονία και εσείς απλά θα δεχτείτε μία έντονη δυσφορία σε οικονομικά θέματα, λόγο καταστάσεων που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Βέβαια θα δεχτείτε την προστασία της οικογένειας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διαίσθηση σας, θα σας βοηθήσει σήμερα να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Όσο για την προσωπική σας ζωή, κάποια θέματα θα σας ταράξουν, έστω και για λίγο. Φροντίστε να βάλετε τα όριά σας, στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και η μέρα σας θα είναι κάπως εκρηκτική και πλούσια σε γεγονότα, εσείς θα μπορέσετε με ευκολία να απομακρυνθείτε από τις εντάσεις, που οπωσδήποτε δεν βοηθούν την ψυχολογία σας. Παραμείνετε ψύχραιμοι και μην αφήσετε τίποτα να σας επηρεάσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.