ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έχουν τον τρόπο τους: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που είναι οι ιδανικοί σύντροφοι σε μια σχέση

Έχουν τον τρόπο τους: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που είναι οι ιδανικοί σύντροφοι σε μια σχέση

Αυτά τα τρία ζώδια είναι οι πιο περιποιητικοί σύντροφοι σε μια σχέση.

Παρθένος

O Παρθένος έχει τη φήμη ότι είναι ένα από τα πιο διανοούμενα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Ενώ οι άνθρωποι μπορούν μερικές φορές να τους απορρίψουν ως «χωρίς συναισθήματα», ωστόσο όταν δεσμευτούν, αυτό είναι για μια ζωή και τα συναισθήματά του για εσένα είναι ξεκάθαρα. Οι Παρθένοι συμπαραστέκονται πραγματικά γιατί θα μείνουν μαζί σου όλη τη νύχτα για να σε βοηθήσουν να διαβάσεις πριν από δύσκολες εξετάσεις. Μπορείς πάντα να βασίζεσαι σε αυτούς για δύσκολες δουλειές στο σπίτι, να φτιάξουν μια πλήρη λίστα αγορών για το σούπερ μάρκετ ή να βοηθήσουν να διακοσμήσεις ξανά ένα δωμάτιο. Εκτός από την επινοητικότητα, η αγάπη ενός Παρθένου για τον σύντροφό του είναι βαθιά, οπότε δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείς για αυτόν. Μόλις κερδίσεις την καρδιά του, είναι πιστός μέχρι το τέλος.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει μια κακή φήμη για την έντονη αφοσίωση του στην προστασία της ιδιωτικής ζωής του, αλλά θεώρησε, επίσης, ότι θα κρατήσει κρυφή και τη στρατηγική του. Όμως είναι σπουδαίος συμπαράστης γιατί έχει την ίδια προσέγγιση με αυτόν που βγαίνει. Ο Σκορπιός θα προστατεύσει τη σχέση σας δίνοντας προτεραιότητα στα συναισθήματά σου και αρνούμενος να ασχοληθεί με το τι πιστεύουν οι άλλοι για τη σχέση σας. Όχι, δεν θα πιεστεί για να εμφανιστείτε ως ζευγάρι σε εκδηλώσεις ή να κάνει τα πράγματα επίσημα στο Instagram. Θα ακυρώσει όμως τα σχέδια του για να σε φροντίσει όταν είσαι άρρωστη και θα συζητήσει άπειρες ώρες μαζί σου για ένα πρόβλημα που μπορεί να έχεις στη δουλειά.

Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελευταίος αλλά όχι λιγότερο σημαντικός, ο Αιγόκερως είναι στα καλύτερα του όταν δημιουργεί δυνατές σχέσεις. Έχει γενικά χαμηλό σημείο ανοχής, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο επειδή προσπαθεί να διακρίνει ποιος μπορεί να είναι ο καλύτερος σύντροφος για αυτόν. Μόλις περάσεις τη δοκιμή ενός Αιγόκερω και το αντίστροφο, θα προκύψει μια απόλυτα πιστή προσθήκη στους δικούς σου ανθρώπους. Θα χρησιμοποιήσει αυτήν την εργασιακή ηθική που χαρακτηρίζει τον Αιγόκερω για να γίνει ο καλύτερος δυνατός σύντροφος και θα σε υπερασπιστεί εάν κάποιος τολμήσει να σε βλάψει. Είναι λογικό το ότι ο Αιγόκερως συμβολίζεται από κατσίκα: Είναι πεισματάρης και θα τα δώσει όλα για σένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.