Τα τρία ζώδια που θα περάσουν έναν «φλογερό» Αύγουστο

Τα τρία ζώδια που θα περάσουν έναν «φλογερό» Αύγουστο

Το φινάλε του φετινού καλοκαιριού αναμένεται για τρία ζώδια να είναι άκρως ερωτικό, καθώς τα άστρα ευθυγραμμίζονται για χάρη τους.

Δείτε ποια αφορά:

Καρκίνος

Είσαι πάντα στα καλύτερά σου το καλοκαίρι. Μαζί με τον Ήλιο που βρίσκεται στον 2ο οίκο σου που έχει να κάνει με την απόλαυση, την άνεση, την περιουσία και τα οικονομικά για το πρώτο μισό του Αυγούστου, η Αφροδίτη -που τυχαίνει να είναι ο κυβερνήτης αυτού του οίκου- θα κάνει πιρουέτες στο ζώδιό σου από τις 7 του μήνα μέχρι και τις 6 Σεπτέμβρη. Μαγνητισμός, ελκυστικότητα και ακαταμάχητη γοητεία…

​Η Αφροδίτη θα τα καραμελώσει όλα, από την φυσική σου παρουσία μέχρι την προσωπική σου αισθητική. Εξωτικές εμπειρίες θα κεντρίσουν τη φαντασία σου, αν αναλογιστούμε και την κίνηση του Ποσειδώνα στους Ιχθύς μέσω του 9ου οίκου σου που αφορά την περιπέτεια. Σύντομα αυτοί οι δύο ειδυλλιακοί πλανήτες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και κάνουν δουλειά για σένα, ειδικά αναφορικά με τον έρωτα.

Τοξότης

Είναι πάντα μια περιπέτεια όταν είσαι στο χώρο. Ο Ήλιος λάμπει μέσω του 9ου οίκου σου που σχετίζεται με την περιπέτεια, την εκπαίδευση, τις ευκαιρίες και τα μακρινά ταξίδια για το πρώτο μισό του Αυγούστου ενώ η Αφροδίτη περπατά αδιάφορα στον 8ο οίκο σου που έχει να κάνει με το σεξ, την μεταμόρφωση και τις στενές ανταλλαγές.

​Αυτό θα φέρει την επιθυμία για ρομαντικές εμπειρίες και συνδέσεις αλλά ο Άρης στον Κριό θα ενεργοποιήσει τον 5ο οίκο σου που αφορά τις παθιασμένες και ερωτικές ιστορίες. Η πιθανότητα να έχεις μια ερωτική περιπέτεια είναι πιο πιθανή από ποτέ. Συμπτωματικά, ο 9ος οίκος σου είναι ο κυβερνήτης και σε συνδυασμό με την πιθανότητα να βρεις την αγάπη, αυτός ο μήνας είναι επίσης μια ευκαιρία για περιπέτεια.

Ιχθύς

Ζεις την καλύτερή σου φάση τον Αύγουστο. Με τον Ήλιο να είναι στον 6ο οίκο σου που αφορά την υγεία, τις καθημερινές συνήθειες και την παραγωγικότητα, νιώθεις ενεργοποιημένος και ανανεωμένος στην καθημερινότητά σου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Ο Ήλιος θα γυρίσει στην Παρθένο μέσω του 7ου οίκου σου που είναι οι συνεργασίες σου, στα μέσα του μήνα. με την Αφροδίτη να κάνει πιρουέτες στον 5ο οίκο σου που έχει σχέση με την αγάπη για το τώρα, έχεις επίσης έντονη φλερτ και ρομαντική έμπνευση. Οπότε, αν ερωτευτείς κάποιον στη δουλειά, το σύμπαν θα προκαλέσει τη μούσα σου και τον μοναδικό σου αισθησιασμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.