Τα τρία ζώδια που έχουν το πιο… «βρώμικο» μυαλό

Τα τρία ζώδια που έχουν το πιο… «βρώμικο» μυαλό

Υπάρχουν κάποια ζώδια που αν μη τι άλλο έχουν λίγο… πιο «βρώμικο» μυαλό από κάποια άλλα.

Ποια είναι αυτά; Ιδού!

Σκορπιός

Κλασσικά και εικονογραφημένα – όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Δε θεωρείται τυχαία η duracell του ζωδιακού, οπότε να ξέρεις σίγουρα πως όταν δουν κάτι που τους αρέσει, αυτομάτως το γδύνουν με τα μάτια τους. Και μετά με συνοπτικές διαδικασίες περνούν στο «πώς θα ήταν άραγε μαζί μου στο κρεβάτι;», «πόσο συχνά κάνει σεξ;», «πόσες στάσεις να ξέρει άραγε;», «πώς να μυρίζει το κορμί του;» και πάει λέγοντας. Χωρίς καν να έχουν πει ένα απλό «γεια». That escalated quickly…

Λέων

Το απόλυτο «ψώνιο» του ζωδιακού θεωρεί το σεξ κάτι σαν παράσταση στην οποία οφείλει να πρωταγωνιστήσει και δη να μην απογοητεύσει το κοινό του, εσένα στην προκειμένη. Ο Λέων είναι μόνιμα παθιασμένος με τα πάντα και θα κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει εις πέρας την εκάστοτε «αποστολή» που αναλαμβάνει. Την ίδια στάση (#διπλής) διατηρεί και με το σεξ. Δεν απογοητεύει. Για κανένα λόγο.

Κριός

Είναι φύσει ανταγωνιστικός, τις περισσότερες φορές με τον εαυτό του. Στο σεξ δηλαδή, πάλι τον εαυτό του πάντα προσπαθεί να ξεπεράσει και για να θεωρήσει εαυτό νικητή σε αυτήν τη διαδικασία, πρέπει όπως και δήποτε να μείνει ευχαριστημένος ο παρτενέρ του. Δοκιμάζει τα πάντα, η φαντασία του οργιάζει… Μπορεί να κρεμαστεί ακόμα κι από το ταβάνι ή να κάνει ό,τι ακροβατικό του κατέβει, αρκεί να κατοχυρώσει τον τίτλο του καλύτερου στην καρδιά σου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.