ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αφήνουν πίσω τους το παρελθόν: Τα δύο ζώδια που ξεπερνούν πολύ εύκολα έναν χωρισμό

Σε πολύ σύντομο χωρισμό καταφέρνουν να πάνε ένα βήμα παρακάτω

Αφήνουν πίσω τους το παρελθόν: Τα δύο ζώδια που ξεπερνούν πολύ εύκολα έναν χωρισμό

Υπάρχουν δύο συγκεκριμένα ζώδια, τα οποία ξεπερνάνε πάρα πολύ γρήγορα κάθε χωρισμό και σε πολύ σύντομο χωρισμό καταφέρνουν να πάνε ένα βήμα παρακάτω.

Είναι άνθρωποι που θεωρούν ότι το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν για κάποιο λόγο και πως έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους για ξεκινήσουν κάτι νέο.

Συνήθως οι χωρισμοί προκύπτουν έπειτα από δική τους απόφαση, ωστόσο ακόμη και αν δεν είναι δική τους, τότε και πάλι θεωρούν ότι για κάποιο λόγο έγινε και προχωράνε.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά ποια είναι εκείνα τα ζώδια που ξεπερνούν πολύ εύκολα έναν χωρισμό:

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι ζώδια που γενικότερα αγαπούν την μοναχική ζωή και αν μπουν σε διαδικασία να κάνουν σχέση, σημαίνει ότι κάτι σημαίνει για αυτούς.

Έτσι, όταν δουν ότι η κατάσταση βαδίζει σε χωρισμό θα κάνουν προσπάθεια μέχρι ένα σημείο, αλλά εάν τελικά δεν βγάλει κάπου τότε το παίρνουν αμέσως απόφαση και πάνε ένα βήμα παρακάτω. Αφοσιώνονται στους φίλους και στην οικογένειά τους και ξεχνιέται πλήρως το μυαλό τους.

Παρθένος

Παρόλο που είναι αρκετά συναισθηματικοί και δένονται με τους συντρόφους τους, μπορούν πολύ εύκολα να ξεπεράσουν έναν χωρισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, είναι αρκετά λογικοί και έτσι σε περίπτωση που πάρουν είτε εκείνοι είτε ο άνθρωπος που είναι μαζί την απόφαση να χωρίσουν, τότε πιστεύουν ότι γίνεται για καλό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.