ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Άρης στον Καρκίνο: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα γίνουν πιο ευέξαπτα

Ο Άρης έχει την τάση σε κάθε ζώδιο να παραμένει για δύο μήνες

Άρης στον Καρκίνο: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα γίνουν πιο ευέξαπτα

Υπάρχουν κάποια ζώδια, τα οποία νευριάζουν με το παραμικρό και αποπαίρνουν τον άλλο χωρίς σοβαρό λόγο. Δείχνουν σχεδόν πάντα θυμωμένοι, είναι πολύ δύσκολο να κάνεις μαζί τους μια συζήτηση και ακόμα δυσκολότερο να αποφύγεις έναν καβγά.

Ο Άρης έχει την τάση σε κάθε ζώδιο να παραμένει για δύο μήνες, ωστόσο λόγω της ανάδρομης πορείας του παρέμεινε για επτά μήνες στους Δίδυμους, κάτι το οποίο έφερε αρκετή πίεση όσον αφορά υποχρεώσεις και ζητήματα που σχετίζονταν με την καθημερινότητα.

Η θέση του Άρη στον Καρκίνο πρόκειται να δώσει μια τελείως διαφορετική οπτική, αφού θα φέρει στο προσκήνιο μια πιο στοργική πλευρά μας και την ανάγκη μας για συντροφικότητα. Οι οικογενειακοί δεσμοί θα γίνουν πιο ισχυροί και η επιθυμία για αλληλεπίδραση τόσο με το περιβάλλον όσο και με νέους ανθρώπους θα γίνει πιο έντονη.

Όλοι πρόκειται να επηρεαστούν, ωστόσο ειδικά τρία ζώδια θα βιώσουν τις περισσότερες αλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε από τα ζώδια που η ανάγκη να έρθετε κοντά με την οικογένειά σας σε συνδυασμό με τις γιορτές του Πάσχα θα γίνει πολύ έντονη, ωστόσο όμως αυτή η επιθυμία σας εγκυμονεί και κάποιους κινδύνους. Συγκεκριμένα, θα έρθετε σε επαφή με κάποια μέλη της οικογένειας με τα οποία στο παρελθόν έχουν υπάρξει παρεξηγήσεις οι οποίες θα επανέλθουν στο προσκήνιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανήκετε στα ζώδια που η επόμενη περίοδος θα αποτελέσει μια πρόκληση για εσάς, καθώς θα θελήσετε να έρθετε πιο κοντά με την οικογένεια ή τον σύντροφό σας, ωστόσο κάποιες διαφωνίες και παρεξηγήσεις που έχουν συμβεί από το παρελθόν θα ανακυκλώνονται με αποτέλεσμα να χαλάει το καλό κλίμα και την θέση του να παίρνουν νεύρα και καβγάδες.

Χρειάζεται υπομονή και κατανόηση και από τις δυο πλευρές, αλλιώς τα πρόβλημα θα είναι ανεπανόρθωτα.

ΖΥΓΟΣ

Καλό θα ήταν να επιστρατεύσετε όλα τα αποθέματα της υπομονής σας και να βάλετε σκοπό να παραμείνετε ψύχραιμοι σε όσες προκλήσεις πρόκειται να μπουν στο δρόμο σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα υπάρξουν πιέσεις για καλύτερες αποδόσεις και οι ευθύνες και οι αρμοδιότητες θα αυξάνονται, κάτι το οποίο θα σας δημιουργήσει έντονο άγχος και κούραση.

Παράλληλα, η όλη σας διάθεση και στάση θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος και για κάποιους καβγάδες μέσα στο σπίτι σας οι οποίοι αν δεν έχουν μέτρο μπορεί να είναι και κομβικοί για την σχέση σας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.