ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αύριο η Νέα Σελήνη του Απριλίου – Αυτά είναι τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

Την 1η Απριλίου σχηματίζεται νέα σελήνη στον Κριό

Αύριο η Νέα Σελήνη του Απριλίου – Αυτά είναι τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

Κάθε νέα σελήνη σημαίνει και μια καινούρια αρχή. Κύκλοι κλείνουν και νέα ξεκινήματα ευνοούνται. Δεν σημαίνει πως όλα γίνονται εύκολα, μα καθοριστικές αλλαγές θα λάβουν χώρα με τα παρακάτω ζώδια να επηρεάζονται περισσότερο.

Η Νέα Σελήνη του Απριλίου λαμβάνει χώρα στον Κριό πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι γεμάτη ορμή, ένταση, ανταγωνισμό και πάθος.

Κριός

Τα φώτα στρέφονται πάνω σας. Με την νέα αυτή σελήνη επανεξετάζεται τους στόχους και τα όνειρά σας. Ήρθε η ώρα να δώσετε βάση στις ανάγκες σας και αυτή είναι η στιγμή για να το κάνετε, αφού η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνει στα ύψη. Ξεκαθαρίστε σχέσεις και συνεργασίες και αγκαλιάστε το νέο ξεκίνημα που ανοίγει μπροστά σας.

Καρκίνος

Nα βγείτε από το καβούκι σας σάς ωθεί η νέα σελήνη στον Κριό. Τον τομέα της καριέρας σας επηρεάζει περισσότερο, αφού ενεργοποιεί τον 10ο οίκο της φήμης και της επαγγελματικής επιτυχίας. Από εδώ και πέρα θα μπορέσετε να διεκδικήσετε ό,τι σας ανήκει. Μην φοβηθείτε να δοκιμάσετε νέες προτάσεις, ακόμα κι αν αποδειχθούν λανθασμένες. Άλλωστε, αν δεν πάθετε, πώς θα μάθετε;

Ιχθύς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον δεύτερο οίκο σας, αυτόν της ασφάλειας και της οικονομικής σταθερότητας, επηρεάζει η νέα σελήνη του Απριλίου, οπότε είναι καλύτερο αυτή την περίοδο να επανεξετάσετε τις συνήθειές σας. Αν και έχετε «ερωτευτεί» τελευταία το girly (και λιγάκι ακριβό) lifestyle, ίσως θα ήταν καλύτερο να προσέξετε τις οικονομίες σας για πιο δύσκολες ημέρες. Εστιάστε καλύτερα στη βελτίωση των ικανοτήτων και της καριέρας σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.