Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν τα πάνε καλά με το άγχος

Κάποια ζώδια δεν έχουν καθόλου ψυχραιμία και με το παραμικρό χάνουν την γη κάτω από τα πόδια τους

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν τα πάνε καλά με το άγχος

Το στρες πρωταγωνιστεί στις ζωές όλων μας, με ορισμένους από εμάς να το διαχειριζόμαστε καλύτερα και άλλους όχι και τόσο.

Κάποια ζώδια έχουν μία έμφυτη ψυχραιμία σε κάθε περίσταση και μπορούν να κοντρολάρουν άριστα το άγχος τους. Ζυγίζουν πάντα τις καταστάσεις, θεωρούν ότι δεν έχει νόημα να αγχώνονται προκαταβολικά για κάτι ή να αφήνουν το άγχος τους να τους επηρεάσει και έτσι το διαχειρίζονται με πλήρη ψυχραιμία.

Είναι οι φίλοι που θέλουμε όλοι να έχουμε καθώς μπορούν με τεράστια ευκολία να παρηγορήσουν και να ελαφρύνουν τους άλλους από το άγχος τους και ακόμη και όταν υπάρχει λόγος πράγματι να αγχωθεί κάποιος, είναι εκεί για να μειώσουν το άγχος στο περισσότερο δυνατό.

Από την άλλη, κάποια άλλα ζώδια δεν έχουν καθόλου ψυχραιμία και με το παραμικρό χάνουν την γη κάτω από τα πόδια τους. Μπορεί να αγχωθούν ακόμη και για ανούσιος λόγους, ενώ είναι πολλές φορές που “κάνουν πίσω” σε μία κατάσταση προκειμένου να μην έρθουν αντιμέτωπα με το άγχος και τις φοβίες τους.

Το άγχος τους, τους φέρνει σε σημείο να μην νοιώθουν λειτουργικοί και αυτό με την σειρά του τους δημιουργεί τύψεις και τους βάζει σε έναν φαύλο κύκλο. Λίγο πολύ όλοι μας έχουμε περάσει κάποια τέτοια περίοδο, ωστόσο σύμφωνα με τα άστρα και τους πλανήτες υπάρχουν τρεις που το έχουν έμφυτο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά ζώδια και με το παραμικρό επηρεάζεται η ψυχολογία τους. Είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς στο άγχος και είναι πολλές οι φορές που ακόμη και για ανούσιους λόγους χάνουν την γη κάτω από τα πόδια τους και δυσκολεύονται να διαχειριστούν διάφορες καταστάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Οι Ιχθύες είναι ζώδια που έχουν γεννηθεί με άγχος και το εκδηλώνουν με την παραμικρή ευκαιρία. Συγκεκριμένα, είτε αφορά θέματα υγείας, είτε επαγγελματικά, είτε τα ερωτικά τους εκείνοι το μόνο σίγουρο είναι ότι πάντα βρίσκουν έναν λόγο για να αγχωθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Παρθένοι είναι οι πιο τελειομανείς του ζωδιακού κύκλου, με αποτέλεσμα όταν κάτι δεν αγγίζει τα όρια του τέλειου να νοιώθουν ένα αφόρητο άγχος το οποίο δεν τους αφήνει να λειτουργήσουν. Δυσκολεύονται πολύ να αποβάλλουν το άγχος τους και το πρόβλημα είναι ότι το μεταφέρουν και στο περιβάλλον τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.