ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα πάρουν διαζύγιο το 2023

Δες αν και το δικό σου βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα πάρουν διαζύγιο το 2023

Το νέο έτος πλησιάζει και η αστρολογία έχει ήδη ανακοινώσει τα τρία ζώδια που θα πάρουν διαζύγιο το 2023.

Ενας χωρισμός συνήθως δεν έρχεται έτσι ξαφνικά. Προφανώς τα προβλήματα και οι εντάσεις υπάρχουν ήδη σε μια σχέση που οδηγούν σε μια κλιμάκωση και έτσι έρχεται η απόφαση του χωρισμού. Το 2023 τρία ζώδια θα δώσουν τέλος στον γάμο τους και θα απευθυνθούν σε δικηγόρο για την διαδικασία του διαζυγίου.

Αυτά τα τρία ζώδια θα πάρουν την μεγάλη απόφαση να πάρουν διαζύγιο και να βρουν την ηρεμία και την ευτυχία που αναζητούν. Ας δούμε ποια είναι:

Λέων

Ο Κρόνος βρίσκεται απέναντι σου από τον Δεκέμβριο και επηρεάζει έναν τομέα ιδιαίτερα σημαντικό, το κομμάτι των σχέσεων. Το μεγάλο ξεκαθάρισμα που αφορά τον γάμο σου θα διαρκέσει μέχρι τον Μάρτιο του 2023 και πολλοί Λέοντες θα πάρουν την μεγάλη απόφαση του διαζυγίου. Οι σκληρές αλήθειες και η συνειδητοποίηση ότι έχεις κάνει λάθος επιλογή στη ζωή σου θα φέρει τον χωρισμό.

Παρθένος

Ο Κρόνος θα μπει στους Ιχθύς στις 7 Μαρτίου του 2023 επηρεάζοντας τους Παρθένους στον τομέα των σχέσεων. Εντονες διαφωνίες θα φέρουν ψυχρότητα στον γάμο των Παρθένων και ο χωρισμός είναι αναμενόμενος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.