ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αυτά είναι τα δύο ζώδια που θα καλοπεράσουν τον Δεκαπενταύγουστο

Θα ζήσουν μια μαγική μέρα.

Αυτά είναι τα δύο ζώδια που θα καλοπεράσουν τον Δεκαπενταύγουστο

Ποια ζώδια δε θα περάσουν τον καλύτερο Δεκαπενταύγουστο;

Ο 15Αύγουστος για πολλούς είναι ευκαιρία για απόδραση -ειδικά φέτος που πέφτει Δευτέρα, πολλοί το συνδύασαν με διακοπές ή τριήμερο.

Οπότε, είναι λογικά όλοι να τον περιμένουν πώς και πώς -ειδικά αυτοί που τώρα πήραν την άδειά τους.

Είπαμε ήδη για τα ζώδια που δεν θα περάσουν καλά τον Δεκαπενταύγουστο. Ωστόσο, για να δούμε ποιοι είναι που θα ζήσουν μια μαγική μέρα.

Τα δύο ζώδια που θα περάσουν τον καλύτερο Δεκαπενταύγουστο ever:

Ο Παρθένος έχει οργανώσει τα πάντα για το τριήμερο μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια και αποφάσισε ότι θα πάνε όλα τέλεια. Οπότε, μάλλον το σύμπαν συνωμότησε ώστε αυτό να γίνει πραγματικότητα γιατί τα άστρα προβλέπουν ακριβώς μια υπέροχη μέρα. Για τους Παρθένους αυτό το break είναι η ιδανική ευκαιρία για να απολαύσουν την παρέα παλιών φίλων που η καθημερινότητα δεν τους επιτρέπει να βλέπουν συχνά, να θυμηθούν τα παλιά και να διασκεδάσουν. Έχετε τη διάθεση να ξεχάσετε τα προβλήματά σας και να απολαύσετε το τώρα. Μακάρι αυτή τη φιλοσοφία να την κρατήσετε και μετά το τριήμερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αιγόκερως είναι το άλλο ζώδιο που αναμένεται να περάσει τέλεια αυτό το τριήμερο. Επίσης είναι σε mood «ξεχνάω τα προβλήματά μου και carpe diem» -γεγονός που του επιτρέπει να ζήσει τη στιγμή και να απολαύσει το ολιγοήμερο break του. Θα χαλαρώσετε, θα απομακρύνετε τη σκέψη σας από το στρες και το άγχος και θα καταφέρετε να αδειάσετε το μυαλό και τη σκέψη σας. Ακόμα και αν δεν είστε από εκείνους που έφυγαν ταξίδι, η άδεια πόλη θα καταφέρει να σας χαλαρώσει και να γεμίσει τις μπαταρίες σας. Αν πάλι, καταφέρατε να οργανώσετε ένα ταξίδι, τα νέα μέρη θα σας γεμίσουν όμορφα συναισθήματα.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.