ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Αυτά είναι τα έξι ζώδια που συνηθίζουν να… καβαλάνε το καλάμι

Μήπως ανήκεις σε ένα από αυτά;

Αυτά είναι τα έξι ζώδια που συνηθίζουν να… καβαλάνε το καλάμι

Έχεις βρεθεί ποτέ σε μια κατάσταση όπου είσαι με κάποιον που δεν μπορεί να σταματήσει να υποτιμά τους πάντες και τα πάντα γύρω του; Δεν είναι κάτι σπάνιο να συμβεί, σε καμία περίπτωση, αλλά μερικοί άνθρωποι το φτάνουν πραγματικά σε σημείο που να ντρέπονται οι ίδιοι βλέποντας πόσο αδυσώπητα επικρίνουν όταν καβαλάνε καλάμι.

Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω για να δεις αν ανήκεις σε ένα από τα 6 ζώδια που συνηθίζουν να καβαλάνε το καλάμι (αν και θα το έχεις ήδη καταλάβει).

Ζυγός

Θα μπορούσες να μας κοροϊδέψεις όλους, Ζυγέ, με τους διπλωματικούς τρόπους επικοινωνίας σου. Αυτό που συνήθως δεν γνωρίζουμε είναι ότι μας τσεκάρεις σε κάθε βήμα της συζήτησης — μας βολιδοσκοπείς, μετρώντας μας και βλέποντας τι αξίζουμε.

Συγκεντρώνεις γρήγορα αυτό που χρειάζεσαι για ένα άτομο ή μια κατάσταση και καταλαβαίνεις πόσο αξίζει για σένα.

Ταύρος

Έχεις μια εκ φύσεως επαναστατική πλευρά, Ταύρε και όλα έχουν να κάνουν με το να αποφεύγεις αμέσως ότι δεν σε ευχαριστεί και χωρίς τύψεις. Αν είσαι ταύρος εν υαλοπωλείω, άσε τις κούπες να πέσουν. Δεν σε νοιάζει καθόλου.

Καβαλάς καλάμι γιατί οι άνθρωποι δεν πίστεψαν ποτέ ότι μπορείς, οπότε το κάνεις με τον δικό σου τρόπο.

Λέων

Ας το παραδεχτούμε, πραγματικά πιστεύεις ότι κυβερνάς τον κόσμο. Το καταλαβαίνουμε, δεν μπορείς να το βοηθήσεις, είσαι Λέων, αλλά ξύπνα: Είσαι αυταπάτη. Έχεις έναν υπερβολικό σνομπισμό και δεν φαίνεται όμορφο.

Ωστόσο, δεν είσαι απλώς ελιτίστρια, περιμένεις από όλους να συμφωνήσουν μαζί σου για τις επιλογές σου και αν δεν το κάνουν, τους ξεκαθαρίζεις αμέσως με την κρίση του παλιρροϊκού κύματος.

Κριός

Ευτυχώς, υπάρχει πάντα ο Κριός για να αντιπροσωπεύει όλες τις πολλές καταστάσεις νευρωτικής, ναρκισσιστικής συμπεριφοράς. Το έκανες ξανά Κριέ. Μπορεί να είσαι διακριτική σε σημείο σνομπισμού, αλλά το κάνεις για όλους τους σωστούς λόγους: για να προστατεύσεις τον εαυτό σου από το να νιώσεις τον πόνο του κόσμου.

Τοξότης

Υποθέτουμε ότι έρχεται πακέτο με τον Τοξότη το να καβαλάει καλάμι, αλλά η αλήθεια είναι ότι, αν έχεις γεννηθεί σε αυτό το ζώδιο, γεννήθηκες νομίζοντας ότι είσαι τελείως καλύτερη από τον υπόλοιπο κόσμο, για αυτό θα έπρεπε ο κόσμος να διακόπτει την καθημερινότητά σου με τις επιπολαιότητες του. Κι εσύ πρέπει να ρίξεις αυτό το δηλητηριώδες βέλος στην καρδιά του. Ή κάτι λιγότερο δραματικό.

Καρκίνος

Μέρος του παραμυθιού σου είναι ότι σου αρέσει να παίζεις την αουτσάιντερ, τη δίκαιη φωνή του λαού. Είναι μια πράξη που σε κάνει να φαίνεσαι ευαίσθητη, χαρισματική, συμπονετική και νιώθεις καλά όταν αποκτάς αυτές τις δονήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, αυτό που αγαπάς περισσότερο είναι η λατρεία, η προσοχή που λαμβάνεις όταν παίζεις τον ρόλο της «γκουρού της αγάπης».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.