ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που είναι ιδανικοί συνάδελφοι

Μήπως είσαι ανάμεσα σε αυτά;

Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που είναι ιδανικοί συνάδελφοι

Τα παρακάτω πέντε ζώδια είναι ιδανικοί συνάδελφοι στην εργασία τους,

Aν τους έχεις στο team σου μη φοβάσαι τίποτα.

ΤΑΎΡΟΣ

Υπομονετικός, αξιόπιστος και σταθερός, ένας συνάδελφος Ταύρος βοηθά στην υποστήριξη νέων πρότζεκτ. Κυβερνούμενο από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, της ομορφιάς και των χρημάτων, αυτό το ζώδιο έχει υπέροχο γούστο και πάντα το βλέμμα στην ποιότητα. Κατανοεί πώς να διατηρεί σταθερά υψηλά πρότυπα και να χτίζει μια αίσθηση πολυτέλειας και ασφάλειας.

ΠΑΡΘΈΝΟΣ

Δίνοντας πάντα μεγάλη προσοχή στις πιο μικρές λεπτομέρειες, ένας παρθένος συνάδελφος δε θα αφήσει ποτέ τίποτα να μείνει μισό ή ατελές. Είναι  μεθοδικοί και προσεκτικοί στη διαδικασία και τις αποφάσεις τους, πράγμα που σημαίνει ότι εξετάζουν κάθε λεπτομέρεια πριν προχωρήσουν. Ενας Παρθένος έχει την ικανότητα να κάνει όλη την ομάδα να κάνει ένα βήμα πίσω και να εξετάσει ένα έργο για οποιοδήποτε ελάττωμα.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι κάποιος που νοιάζεται για εσάς. Επενδύουν συναισθηματικά στην ευημερία των άλλων και αισθάνονται καλύτερα για τη δουλειά τους όταν είναι σε θέση να δουν τον θετικό αντίκτυπο που έχει στη ζωή κάποιου. Οι Καρκίνοι είναι επίσης, αν δεν εμποδίζονται από τον ωροσκόπο τους, φανταστικοί μάνατζερ.

ΖΥΓΌΣ

Είναι διακριτικοί, ευγενικοί, γοητευτικοί και φέρνουν έντονη επιχειρηματική αίσθηση στη δουλειά τους. Ένας υπάλληλος Ζυγος είναι σκληρά εργαζόμενος και πολύ έξυπνος. Είναι ειλικρινείς και πολύ παραγωγικοί. Επίσης, δεν λένε πολλά, αλλά εργάζονται πολύ – είναι σκληρά εργαζόμενοι με εξαιρετικό ηθικούς κανόνες.

ΑΙΓΌΚΕΡΟΙ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Αιγόκεροι είναι γνωστοί ως το πιο επίμονο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Οι εργοδότες εντυπωσιάζονται πάντα με την ορμή, την αποφασιστικότητα και τις πρακτικές λύσεις τους. Προτιμούν να έχουν χαμηλά το κεφάλι, να κάνουν χρήσιμες παρεμβάσεις και να εργάζονται για την επόμενη μεγάλη κίνηση.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.