ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτά είναι τα τρία πιο τυχερά ζώδια στην αγάπη για αυτή την εβδομάδα

Δυναμώνουν τις σχέσεις τους την εβδομάδα πριν από το Πάσχα

Αυτά είναι τα τρία πιο τυχερά ζώδια στην αγάπη για αυτή την εβδομάδα

Για τρία ζώδια, οι σχέσεις δυναμώνουν την εβδομάδα 9 – 16 Απριλίου 2023. Η ζωή κινείται πιο γρήγορα από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, πόσο μάλλον να σχεδιάσετε. Οι καταστάσεις στροβιλίζονται διαρκώς και σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε ότι αυτά που παραβλέπατε ήταν ακριβώς αυτά τα οποία επιθυμούσατε.

Καθώς η εβδομάδα ξεκινά με την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης να μετατοπίζεται στους Διδύμους, το μυαλό σας δουλεύει με νέους τρόπους σκέψης και εστιάζει στις αποφάσεις και τις επιλογές που υπάρχουν.

Ωστόσο, το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στον Αιγόκερω σας υπενθυμίζει να κρατάτε μόνο ό,τι είναι απαραίτητο. Με λίγα λόγια αφήστε τον ενθουσιασμό σας να κυριαρχήσει, βάλτε στην άκρη τις μικροδιαφορές σας, εστιάστε στα θετικά και δείτε ξεκάθαρα ποιον έχετε δίπλα σας – χωρίς να ξεχνάτε ποιοι και ποιες είστε. Αυτή η στιγμή είναι τέλεια για τη σχέση σας. Αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια εκμεταλλευτείτε τη.

Καρκίνος

Αξίζετε μια αγάπη που σας κάνει να νιώθετε σαν το σπίτι σας. Αλλά αυτό το σπίτι πρέπει να σας εμπνέει και να σας αφήνει να ζήσετε. Να μπορείτε να αλλάζετε γνώμη ή να δοκιμάζετε νέα πράγματα. Βέβαια, πρέπει να σημειώσουμε ότι συχνά δεν είναι ο άνθρωπος που έχετε δίπλα σας που σας κάνει να νιώθετε πως πιέζεστε ή δεν μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα, αλλά οι εγγενείς απόψεις και πεποιθήσεις σας για το ποιες είστε και το τι πιστεύουν οι άλλοι για εσάς.

Αυτή την εβδομάδα, όμως, αντιλαμβάνεστε πως οι πεποιθήσεις σας πρέπει να εκφράζουν εσάς και όχι τους γύρω σας. Κάντε «χώρο» μέσα σας για ειλικρινείς συζητήσεις σχετικά με τη φάση της ζωής που βρίσκεστε τώρα και ζητήστε τη στήριξη του συντρόφου σας. Να είστε πιστοί στον εαυτό σας σχετικά με το τι χρειάζεστε από τη ζωή και αφήστε την ευαλωτότητα να διαπεράσει όποιους τοίχους είχατε υψώσει πρόσφατα για να κρατήσετε ασφαλή τα όνειρά σας. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να παραδέχεστε πως φοβάστε ή νιώθετε αβεβαιότητα. Με την ειλικρίνεια η σχέση σας θα γίνει δυνατότερη και θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να αποκτήσει ένα βαθύτερο επίπεδο οικειότητας με τον σύντροφό σας.

Σκορπιός

Ο καιρός για να βελτιώσετε τη σχέση σας έφτασε. Τώρα πρέπει να αποφασίσετε πώς θα το καταφέρετε. Νιώθετε αρκετά ικανοποιημένες σε πολλά κομμάτια της ζωής σας και ενώ δουλεύετε αρκετό καιρό για να καταφέρετε κάτι αντιλαμβάνεστε τώρα πως φτάσατε επιτέλους στο σημείο εκείνο που σας κάνει να αισθάνεστε πως τα πράγματα μπαίνουν πλέον στη σωστή σειρά.

Η χαρά που νιώθετε για τη ζωή, αλλά και η αξία σας που αναγνωρίζετε στην εργασία σάς γεμίζουν αισιοδοξία. Το ερώτημα είναι αν επιτρέπετε στον εαυτό σας να χαρεί αυτά τα δώρα. Μην βιαστείτε να εστιάσετε σε όλα εκείνα τα μικρά που δεν ταιριάζουν πλήρως στην τέλεια εικόνα που έχετε φτιάξει στο μυαλό σας. Τα πράγματα στη ζωή δεν θα είναι ποτέ τέλεια ή ευθυγραμμισμένα με τις επιθυμίες μας, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει λόγος να μην αγκαλιάσετε αυτό για το οποίο έχετε εργαστεί και κοπιάσει.

Τοξότης

Η αγάπη είναι αλήθεια, αν και η αλήθεια ορισμένες φορές αλλάζει τη φύση της αγάπης. Μια μικρή υπενθύμιση αυτή την εβδομάδα είναι εδώ για να σας τονίσει τη δύναμη της αλήθειας και τις επιλογές που κάνατε χάρη σε αυτή. Καθώς η Αφροδίτη θα κινείται στους Διδύμους θα κατανοήσετε καλύτερα το πώς οι αποφάσεις που πήρατε διαμόρφωσαν την καθημερινότητά σας.

Μη φοβηθείτε να κάνετε το μεγάλο βήμα και να δείξετε τον πραγματικό εαυτό σας και μην συμβιβάστε με το μέτριο στην ερωτική σας ζωή. Για να βελτιώσετε τη σχέση σας, πρέπει να καταλάβετε γιατί αξίζει τον κόπο να το κάνετε. Να πιστέψετε ότι υπάρχει κάτι τόσο μοναδικό σε αυτό το άλλο άτομο που δεν μπορεί ποτέ να αναπαραχθεί και, στη συνέχεια, να είστε πρόθυμοι να απελευθερώσετε ό,τι σας εμποδίζει για να περάσετε σε ένα επόμενο, μεγαλύτερο επίπεδο σύνδεσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.