ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν μπορούν να δεχτούν έναν χωρισμό

Αντιδρούν με πολύ άσχημο τρόπο

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν μπορούν να δεχτούν έναν χωρισμό

Οι χωρισμοί είναι δύσκολοι και κάθε άνθρωπος τους αντιμετωπίζει διαφορετικά.

Υπάρχουν ζώδια που σε έναν χωρισμό αντιδρούν πολύ ψύχραιμα, είτε αυτός είναι δική τους απόφαση είτε του συντρόφου τους. Κάνουν ένα βήμα πίσω, παίρνουν τον χρόνο τους και προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους με σκοπό να πάνε παρακάτω και να μπορέσουν να τον ξεπεράσουν.

Οι τρόποι που το επιτυγχάνουν είναι είτε κλείνοντας στον εαυτό τους, είτε ξεκινώντας νέα χόμπι και κοινωνικές συναναστροφές με σκοπό να ξεχαστούν.

Από την άλλη, κάποια άλλα ζώδια δεν μπορούν με τίποτα να δεχτούν έναν χωρισμό και αντιδρούν με πολύ άσχημο τρόπο. Είτε “πέφτουν στα πατώματα” και δεν μπορούν να συνέλθουν με τίποτα όσο κι αν οι γύρω τους προσπαθούν να τους επαναφέρουν στην πραγματικότητα, είτε δεν σέβονται την απόφαση του συντρόφου τους και ενοχλούν συνεχώς με μηνύματα και κλήσεις δυσχεραίνοντας και την δική τους ζωή καθώς επίσης και την ζωή του ανθρώπου που έχουν απέναντί τους. Για να είμαστε ειλικρινείς, λίγο πολύ όλοι μας κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε βιώσει έναν δύσκολο χωρισμό, ωστόσο δεν αντιδράμε όλοι με τον ίδιο τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί μπορεί να θεωρούνται μάστερ όσον αφορά το σεξ και τις σχέσεις και ότι έχουν το πάνω χέρι, ωστόσο σε περιπτώσεις χωρισμού που δεν είναι δική τους επιλογή χάνουν την μπάλα. Συγκεκριμένα, για να μπουν σε κάποια σχέση σημαίνει ότι την θέλουν και την νιώθουν στο 100% και έτσι ένα χωρισμός πάντα θα τους στοιχίσει πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εννοείται ότι οι Καρκίνοι είναι τα πιο συναισθηματικά ζώδια και έτσι δεν μπορούν να περάσουν αναίμακτα έναν χωρισμό. Συγκεκριμένα είτε πέφτουν σε “κατάθλιψη”, είτε ενοχλούν με μηνύματα και υποτιθέμενες τυχαίες συναντήσεις το αντικείμενο του πόθου τους, δίνοντας μία πολύ άσχημη συνέχεια στην μεταξύ τους σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι επίσης πολύ συναισθηματικά ζώδια, ωστόσο είναι και αρκετά ανασφαλή και έχουν την τάση να τα παίρνουν όλα προσωπικά και να νοιώθουν εκείνα το πρόβλημα. Σε έναν χωρισμό ακόμη και αν προσπαθήσουν να δείξουν αδιάφοροι και άνετοι, το μόνο σίγουρο είναι ότι σε δεύτερο χρόνο θα ζητάνε γονατιστοί συγγνώμη ακόμη και αν στην πραγματικότητα δεν φταίνε πουθενά εκείνοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γενικότερα το δράμα είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά τους και είναι σίγουρο ότι θα το χρησιμοποιήσουν με σκοπό να φέρουν πίσω το αντικείμενο του πόθου τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.