Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν πιστεύουν στον έρωτα με την πρώτη ματιά

Τους παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο για να ερωτευθούν

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν πιστεύουν στον έρωτα με την πρώτη ματιά

Είναι άτομα τα οποία βασίζονται στην λογική και όχι στο συναίσθημα, δεν παρασύρονται και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ένας άνθρωπος μπορεί να νιώσει τόσο μεγάλα συναισθήματα, απλά και μόνο με μια… ματιά.

Σύμφωνα με το astrology.gr δεν τους λες και ρομαντικούς τύπους είναι η αλήθεια, γι’ αυτό έχουν αυτή την αντίδραση.

Όλα αυτά όμως δεν σημαίνουν ότι κι εκείνα δεν ερωτεύονται. Απλώς τους παίρνει χρόνο για να ερωτευτούν κάποιο άλλο άτομο και φυσικά να το εμπιστευτούν. Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

Παρθένος 

Η Παρθένος είναι η λογική προσωποποιημένη. Δεν μπορεί να καταλάβει ή να δεχτεί πώς μπορείς να νιώσεις έντονα συναισθήματα για κάποιον/α, απλά και μόνο επειδή κοιταχτήκατε. Αν πας να της μιλήσεις περί «θεού έρωτα» που σε «χτύπησε με τα βέλη του», θα σε κράξει άσχημα και μετά θα γελάσει. Θα σε θεωρήσει άμυαλο/η, ευκολόπιστο/η και… ονειροπαρμένο/η.

Σκορπιός 

Ο Σκορπιός δεν εμπιστεύεται την σκιά του την ίδια, θα εμπιστευτεί εσένα που θα πας να τους πεις ότι τον ερωτεύτηκες με την πρώτη ματιά; Μεγάλο λάθος να το πεις αυτό σε έναν Σκορπιό. Και αυτό γιατί αντί να κερδίσεις την συμπάθειά του ή τον έρωτά του, θα κερδίσεις την… δυσπιστία του. Θα σε βάλει στην μαύρη λίστα με αυτούς που προσπαθούν να τον εξαπατήσουν και να του τη φέρουν ύπουλα, πουλώντας του έρωτες και αισθήματα.

Αιγόκερως 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αιγόκερως είναι ρεαλιστής. Μοιάζει πάρα πολύ με την Παρθένο στο κομμάτι αυτό. Είναι άτομο λογικό και πρακτικό. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι υπάρχει έρωτας με την πρώτη ματιά. Του φαίνονται ανοησίες και μπούρδες όλα αυτά. Δεν μπορεί να καταλάβει πού και σε τι ακριβώς βασίζεις αυτά τα συναισθήματά σου. Θα σε θεωρήσει είτε ψεύτη είτε υπερβολικό και ελαφρόμυαλο και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σε έχει και σε τόση εκτίμηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.