ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Aυτά είναι τα τρία ζώδια που ο έρωτας θα τους «χτυπήσει την πόρτα» φέτος το καλοκαίρι

Τα άστα τους υπόσχονται όμορφες στιγμές γεμάτες ενδιαφέρον

Aυτά είναι τα τρία ζώδια που ο έρωτας θα τους «χτυπήσει την πόρτα» φέτος το καλοκαίρι

Για αρκετά ζώδια, τα άστρα δουλεύουν υπέρ τους – τουλάχιστον για το φετινό καλοκαίρι- και τους υπόσχονται όμορφες στιγμές γεμάτες ενδιαφέρον.

Δίδυμοι

Το καλοκαίρι είναι η εποχή τους. Οι επικοινωνιακοί και γεμάτοι ζωή Δίδυμοι δεν θα αφήσουν αυτό το καλοκαίρι να περάσει ήσυχο. Η ανάγκη τους για ανακάλυψη νέων ιδεών, ενδιαφέρουσες συζητήσεις και περιπέτειες θα τους βοηθήσει να ανοίξουν τους ορίζοντές τους και στα ερωτικά. Ειδικά από τις 25 Μαΐου και μετά το φλερτ αυξάνεται όπως και οι ευκαιρίες για γνωριμίες. Εκμεταλλευτείτε τις.

Ζυγός

Η γοητεία τους παραμένει ακαταμάχητη. Αυτό το καλοκαίρι ο ρομαντισμός τους χτυπά κόκκινο και οι Ζυγοί θα έχουν την ανάγκη για ουσιαστικές συνδέσεις, που θα διακρίνονται για την ισορροπία και την ηρεμία. Για να τα καταφέρουν αρκεί να παραμείνουν ανοιχτοί σε ιδέες, προτάσεις και γνωριμίες στα πιο απρόσμενα μέρη.

Σκορπιός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είτε αναζητάτε μία σχέση είτε βρίσκεστε σε κάποιο situationship ετοιμαστείτε αυτό το καλοκαίρι να αποκτήσετε αυτό που πάντα επιθυμούσατε – μια παθιασμένη και τρυφερή σχέση. Μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα καθώς βγάζετε βόλτα τον σκύλο ή περπατάτε προς το αυτοκίνητο. Μπορεί πάλι να φλερτάρετε σε έξοδο με φίλους ή το άτομο με το οποίο βρίσκεστε περιστασιακά να σας ζητήσει κάτι πιο μόνιμο. Όπως και να έχει ο έρωτας σάς χτυπά την πόρτα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να του ανοίξετε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.