ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα ερωτευτούν μέσα στα Χριστούγεννα

Η τύχη θα τους «χαμογελάσει»

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα ερωτευτούν μέσα στα Χριστούγεννα

Βρισκόμαστε μόλις μια «ανάσα» μακριά από τα Χριστούγεννα και για κάποια ζώδια η τύχη θα τους «χαμογελάσει» καθώς θα βρουν τον έρωτα εντός των γιορτινών ημερών.

Τα ζώδια που θα ερωτευτούν είναι:

Λέων

Ξέρεις πως τα Χριστούγεννα είναι η μέρα σου. Θες να ξεχωρίσεις και έτσι θα βγεις έξω με τα καλύτερα σου ρούχα και θα πας στα καλύτερα μέρη με οικογένεια και φίλους.

Πολλοί θα σε πλησιάσουν, αλλά ένα άτομο θα σε κερδίσει πραγματικά. Μην χάσεις την ευκαιρία να ερωτευτείς και εμπιστεύσου το ένστικτο σου, έχοντας τα μάτια σου ανοιχτά.

Παρθένος

Και εκεί που ένιωθες μια μεγάλη μοναξιά, όλα αλλάζουν. Τα φετινά Χριστούγεννα ίσως και να σου δώσουν την αγάπη που αναζητάς τόσο καιρό και δεν έχεις καταφέρει αν βρεις.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κόψεις την γκρίνια και να περάσεις όμορφα, βλέποντας τα πράγματα με άλλο μάτι. Η τελειότητα δεν υπάρχει πουθενά, αλλά η αγάπη υπάρχει. Μην ξεχνάς όμως να εκτιμήσεις τα μικρά πράγματα που έχουν αξία και να μην περιμένεις μόνο μεγάλα.

Σκορπιός

Σκορπιέ να είσαι έτοιμος για τα Χριστούγεννα, γιατί ο έρωτας σε παραμονεύει και ίσως είναι η τυχερή σου. Μπες μέσα στο εορταστικό κλίμα, αφήσου και βγες βόλτα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ξέχνα τις παλιές αγάπες που δεν οδηγούν πουθενά και ίσως τα αστέρια συμβαδίσουν για σένα, δίνοντας σου μια νέα αγάπη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.