ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά τα τρία ζώδια θα επιστρέψουν στη δουλειά μετά τις διακοπές με μεγάλη επιτυχία

Μετά τις διακοπές τρία ζώδια θα σαρώσουν

Αυτά τα τρία ζώδια θα επιστρέψουν στη δουλειά μετά τις διακοπές με μεγάλη επιτυχία

Τα ζώδια που θα επιστρέψουν στη δουλειά έχοντας όρεξη, ιδέες και διάθεση για αλλαγές!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα κάνετε μια μεγάλη αλλαγή σχετικά με την παραγωγικότητα, τη δική σας και των συναδέλφων σας. Προσέξτε μόνο όταν ανακαλύψετε τα προβλήματα που κάνουν τη δουλειά να τραβάει την ανηφόρα, αντί να αναλάβετε δράση και να τα επιλύσετε, μην καταλήξετε να ασχολείστε με πιο ανούσια θέματα. Προσπαθήστε να φτάσετε στην καρδιά του πραγματικού προβλήματος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας είναι βέβαιο ότι θα παρατηρήσουν την ευγενική γενναιοδωρία σας. Αυτό στα επαγγελματικά σας, θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μια εξαιρετική ευκαιρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι εύκολο τώρα να αναλάβετε πρωτοβουλίες, ειδικά αν αντιλαμβάνεστε ότι κάποιος κοντά σας είναι αναποφάσιστος. Σπάνια δυσκολεύεστε να πάρετε ακόμη και δύσκολες αποφάσεις, αλλά τώρα είναι σημαντικό να μετρήσετε τα «θέλω» και τις ανάγκες της ομάδας, πριν ενεργήσετε!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.