Είναι χαμηλών τόνων: Αυτά είναι τα τρία πιο σεμνά και ταπεινά ζώδια

Αν το να καυχιέσαι δεν είναι το στυλ σου, τότε είναι πιθανό να ανήκεις σε ένα από τα 3 πιο σεμνά και ταπεινά ζώδια

Είναι χαμηλών τόνων: Αυτά είναι τα τρία πιο σεμνά και ταπεινά ζώδια

Είναι υπέροχο να αισθάνεσαι σίγουρη για τον εαυτό σου και να γιορτάζεις τις νίκες σου, αλλά δεν έχουν όλοι την επιθυμία να προβάλλονται ή να τραβάνε την προσοχή για τα επιτεύγματά τους — ακόμα κι αν γνωρίζουν την αξία τους.

Αν το να καυχιέσαι δεν είναι το στυλ σου, τότε είναι πιθανό να ανήκεις σε ένα από τα 3 πιο σεμνά και ταπεινά ζώδια.

Καρκίνος

Οι συμπονετικοί Καρκίνοι είναι από τη φύση τους περιποιητικοί και ευγενικοί, αλλά δεν χρειάζεται να επιδεικνύονται ή να λαμβάνουν δημόσια επαίνους για να αισθάνονται καλά με τη συνεισφορά τους στον κόσμο. Αν και είναι πάντα ωραίο να σε αναγνωρίζουν, οι Καρκίνοι προτιμούν να περνάνε απαρατήρητοι και μπορεί ακόμη και να αισθάνονται άσχημα όταν λαμβάνουν υπερβολική προσοχή για ένα επίτευγμα. Αυτό είναι λογικό, καθώς ο Καρκίνος είναι το ζώδιο που κυβερνάται από το κυκλοθυμικό φεγγάρι καθώς έτσι νιώθει άνετα απλά να βρίσκεται στη σκιά, εκεί όπου δεν βρίσκεται κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι το ζώδιο που συνδέεται με την αγνότητα και τη σεμνότητα, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό το ζώδιο της γης είναι ανάμεσα στα πιο ταπεινά του ζωδιακού κύκλου. Οι Παρθένοι συνήθως αισθάνονται απέχθεια για οτιδήποτε φανταχτερό ή υπερβολικό και δεν αντέχουν να επιδεικνύονται. Αυτοί οι εκλεπτυσμένοι άνθρωποι προτιμούν να κρατούν τα πράγματα απλά, χαμηλών τόνων και φυσικά. Στην πραγματικότητα, είναι πιο πιθανό να υποβαθμίσουν τα επιτεύγματά τους παρά να καυχιούνται γι’ αυτά, οπότε η κολακεία δεν θα σε πάει μακριά με αυτό το ζώδιο της γης!

Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Αιγόκεροι είναι σίγουρα πολύ περήφανοι για τα επιτεύγματά τους, αλλά σπάνια αφήνουν τις επιτυχίες τους να τους αλλάξουν τα μυαλά. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτοί οι διαβόητα σκληροί εργάτες ξέρουν τι χρειάζεται για να χτίσουν κάτι από την αρχή, έτσι ακόμα και όταν φτάνουν στην κορυφή, συχνά διατηρούν μια προσγειωμένη άποψη για τη ζωή, ανεξάρτητα από τα ύψη που φτάνουν.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.