ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Έχουν την ικανότητα να βλέπουν πίσω από τις… λέξεις: Τα 3+1 ζώδια με το πιο ισχυρό ένστικτο

Η διαίσθησή τους είναι το δυνατό τους χαρακτηριστικό και πολλές φορές τους βγάζει από δύσκολες καταστάσεις

Έχουν την ικανότητα να βλέπουν πίσω από τις… λέξεις: Τα 3+1 ζώδια με το πιο ισχυρό ένστικτο

Υπάρχουν τέσσερα συγκεκριμένα ζώδια που το ένστικτό τους είναι τόσο ισχυρό που θα λέγαμε ότι έχουν την ικανότητα να βλέπουν πίσω από τις… λέξεις και να αναγνωρίζουν τις προθέσεις των άλλων.

Η διαίσθησή τους είναι το δυνατό τους χαρακτηριστικό και πολλές φορές τους βγάζει από δύσκολες καταστάσεις.

Έχουν την ικανότητα να προνοούν και να προφυλάσσονται, ακόμη κι αν αυτό φαίνεται παράλογο, παρόλα αυτά όμως το ένστικτό τους δεν πέφτει ποτέ έξω.

Τα 3+1 ζώδια με το πιο ισχυρό ένστικτο

Καρκίνος

Ακόμα κι αν προσπαθείτε πολύ σκληρά να καταπιέσετε τα συναισθήματά σας, δύσκολα θα κρυφτείτε από έναν Καρκίνο.

Όπως αναφέρεται στο Elite Daily, o Καρκίνος παίρνει τη δύναμή του από το φεγγάρι, κυβερνήτη των υποσυνείδητων συναισθημάτων, έτσι, μπορούν να νιώσουν ποιος έχει τις καλύτερες προθέσεις και ποιος έχει τις χειρότερες, με μια σχεδόν υπερφυσική ευκολία.

Ζυγός

Ένας Ζυγός βλέπει τα πράγματα χωρίς προκατάληψη, γι’ αυτό και η διαίσθησή του είναι εξαιρετικά αξιόπιστη. Όντας το ζώδιο της κρίσης και της ισορροπίας, μπορούν να δουν μια κατάσταση χωρίς προκατάληψη.

Με άλλα λόγια, μπορούν να διακρίνουν τη διαφορά μεταξύ αυτού που θέλουν να πιστέψουν και της αλήθειας. Η διαίσθηση ενός Ζυγού τον βοηθά να προβλέψει τις συγκρούσεις και να τις διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο.

Σκορπιός

Όταν ένας Σκορπιός κοιτάζει στα μάτια σας, σχεδόν αισθάνεται σαν να κοιτάζει απευθείας στην ψυχή σας, τόσο ισχυρή είναι η διαίσθησή του. Ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη του σκότους και της μεταμόρφωσης, ο οποίος είναι ένας από τους πιο μυστικιστικούς πλανήτες όλων.

Έτσι, για τον Σκορπιό είναι εύκολο να σκεφτεί με τη λογική και να βγάλει ξεκάθαρα συμπεράσματα για μια κατάσταση, πριν καν εξελιχθεί.

Ιχθύς

Οι Ιχθείς είναι τα ευαίσθητα ζώδια του νερού που μπορούν να αντιληφθούν ακόμη και τις πιο απαλές δονήσεις. Ξέρουν ότι κάτι δεν πάει καλά πριν από όλους. Συνδέονται με τον 12ο οίκο της πνευματικότητας και κυβερνώνται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ονείρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τι πραγματικά συμβαίνει και ευτυχώς, η διαίσθησή τους πάντα τους βγάζει αληθινούς. Μάλιστα, δεν αποκλείεται μετά από μια δύσκολη και μπερδεμένη κατάσταση, η αλήθεια να τους φανερωθεί σε όνειρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.