Ο Δίας μπαίνει στον Ταύρο και αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που θα νιώσουν την επιρροή του

Σε περιμένει μια αξέχαστη περιπέτεια

Ο Δίας μπαίνει στον Ταύρο και αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που θα νιώσουν την επιρροή του

Στην αστρολογία, ο πλανήτης που μπορεί να δώσει τη μεγαλύτερη θετική στροφή στα πράγματα, είναι ο Δίας. Αυτός ο γίγαντας είναι κάτι περισσότερο από απλώς ο μεγαλύτερος πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα. Είναι ένας εμπνευσμένος δάσκαλος που μας δείχνει πώς να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά μας.

Ο Δίας χρειάζεται περίπου 12 χρόνια για να περιστραφεί γύρω από τον ήλιο, πράγμα που σημαίνει ότι περνάει περίπου ένα χρόνο κινούμενος σε κάθε ζώδιο. Και όταν ο Δίας εισέλθει στον Ταύρο στις 16 Μαΐου, θα ξεκινήσει κάτι απίστευτο.

Εάν ανήκεις σε ένα από τα 4 παρακάτω ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τον Δία στον Ταύρο στη διαδρομή του από το 2023 έως το 2024, είναι βέβαιο ότι σε περιμένει μια αξέχαστη περιπέτεια.

Ταύρος

Ετοιμάσου, Ταύρε, γιατί πρόκειται να δεις μεγάλη ανάπτυξη σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όταν ο Δίας εισέρχεται στον πρώτο Οίκο του εαυτού σου, ανοίγει δρόμους που στο παρελθόν ήταν αποκλεισμένοι και αποκαλύπτει ευκαιρίες που ονειρευόσουν από καιρό. Πέρασες τον περασμένο χρόνο με τον Δία να είναι αδρανής στον πνευματικό και ενδοσκοπικό δωδέκατο Οίκο σου, ενθαρρύνοντάς σε να αγκαλιάσεις τη μοναξιά, τον προβληματισμό και την επανασύνδεση με τον εσωτερικό σου κόσμο.

Λέων

Είσαι έτοιμη για κομπλιμέντα, Λιονταρίνα; Θα έπρεπε να είσαι. Ο Δίας πέρασε τον περασμένο χρόνο διασχίζοντας τον εκτεταμένο ένατο Οίκο σου, ενθαρρύνοντάς σε να αγκαλιάσεις την ανώτερη μάθηση και τις βαθύτερες φιλοσοφίες ζωής. Το πιθανότερο είναι ότι έχεις αφιερώσει χρόνο διαβάζοντας, ταξιδεύοντας και βιώνοντας νέα πράγματα. Όλα όσα έμαθες σε έχουν προετοιμάσει για μια κίνηση που αλλάζει το παιχνίδι στην καριέρα σου. Όταν ο Δίας εισέλθει στον Ταύρο, θα ευλογήσει τον δέκατο Οίκο της καριέρας σου με αφθονία, ανάπτυξη και ευημερία. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσε να σε ενθαρρύνει να πάρεις μια επαγγελματική πορεία πιο σοβαρά από ποτέ.

Σκορπιός

Μόλις ο Δίας εισέλθει στον Ταύρο, θα δώσει πρόσθετη σημασία στις σχέσεις σου και στους σημαντικούς ανθρώπους του κύκλου σου. Για τους επόμενους 12 μήνες, ο Δίας θα ενθαρρύνει την ανάπτυξη στον έβδομο Οίκο των συνεργασιών, των συμμάχων, των εχθρών, των πρώην και των νυν, προτρέποντάς σε να αγκαλιάσεις μια βαθύτερη προσδοκία στις σχέσεις σου. Είναι ώρα να σκεφτείς εάν λαμβάνεις πραγματικά αυτό που χρειάζεσαι από τις συνδέσεις που επιλέγεις να καλλιεργήσεις.

Υδροχόος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ετοιμάσου, γιατί ο Δίας στον Ταύρο θα φροντίσει η καρδιά σου να μεγαλώσει 10 φορές. Για τον επόμενο χρόνο, ο Δίας θα ποτίσει τις ρίζες του τέταρτου Οίκου του σπιτιού και της οικογένειάς σου, ενθαρρύνοντάς σε να καλλιεργήσεις την προσωπική σου ζωή με την αφοσίωση που πραγματικά αξίζει. Προετοιμάσου για απροσδόκητες ευκαιρίες που θα ευνοήσουν τους οικιακούς σου χώρους και θα ενισχύσουν τις οικογενειακές σου σχέσεις. Είτε η οικογένειά σου είναι επιλεγμένη είτε δεδομένη, ο Δίας στον Ταύρο είναι μια διέλευση που θα σου δείξει ποια είναι, ήταν και ποια γίνεται η οικογένειά σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.