ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Όλο γκρίνια και κακή διάθεση: Αυτά είναι τα 4 πιο μίζερα ζώδια

Υπάρχουν τέσσερα ζώδια που έχουν τάση στην γκρίνια, τον αρνητισμό και την απαισιοδοξία

Όλο γκρίνια και κακή διάθεση: Αυτά είναι τα 4 πιο μίζερα ζώδια

Όλοι μας έχουμε γνωρίσει μίζερους ανθρώπους. Είναι αυτοί που βλέπουν το ποτήρι πάντα μισοάδειο αντί για μισογεμάτο.

Πάντα εστιάζουν πρώτα στο αρνητικό και στη συνέχεια ψάχνουν… μήπως υπάρχει κάτι θετικό. Είναι καχύποπτοι ακόμα κι αν τα πράγματα πηγαίνουν καλά.

Μην τους κατηγορείτε, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό να οφείλεται στο ζώδιό του.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα τέσσερα πιο μίζερα ζώδια.

Τα 4 πιο μίζερα ζώδια

Ταύρος
Αυτό το ζώδιο έχει μια τάση προς τον αρνητισμό. Δεν γκρινιάζει τόσο πολύ, απλά έχει μια ροπή προς το να βλέπει το ποτήρι μισοάδειο απ΄ ότι μισογεμάτο.

Επειδή ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο της Γης, είναι προσγειωμένος και λειτουργεί πολύ περισσότερο με τη λογική από ό,τι με το συναίσθημα. Δεν του αρέσουν οι αλλαγές και προτιμάει να βλέπει το αρνητικό από το να δει το θετικό και να απογοητευτεί απότομα και ξαφνικά.

Καρκίνος
Αυτό το ζώδιο είναι ο βασιλιάς της γκρίνιας. Ο Καρκίνος γκρινιάζει για τα πάντα και σε σχεδόν καθημερινή βάση. Δυσκολεύει έτσι τη ζωή των γύρω του με το μόνιμο παράπονό του.

Οι λόγοι αρκετοί: Η ευαισθησία του, το γεγονός ότι τα παίρνει όλα κατάκαρδα και η τάση του να μεγαλοποιεί τις καταστάσεις και τα γεγονότα στο μυαλό του.

Επίσης, βλέπει προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν και παραπονιέται διαρκώς, σε μια προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή όλων. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά είναι έντονα αρνητικός και απαισιόδοξος.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός βρίσκεται στην κορυφή της λίστας όσον αφορά την απαισιοδοξία. Είναι πολύ καχύποπτο ζώδιο και πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα του την «φέρουν». Βλέπει το κακό κι όχι το καλό και είναι επιρρεπής στον αρνητισμό.

Επόμενο είναι να μην εμπιστεύεται εύκολα και να μην συγχωρεί την προδοσία.

Ιχθύς
Είναι μέσα στο παράπονο, ακόμα και όταν τα πράγματα είναι καλά. Βλέπει το ποτήρι μισοάδειο και όχι μισογεμάτο και έχει μια τάση προς την απαισιοδοξία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι συναισθηματικά κυκλοθυμικός, με χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.