ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε ποιο είναι το μεγαλύτερο στερεότυπο για εσένα

Το πώς είναι πραγματικά κάθε ζώδιο, διαφέρει από το πώς το αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι

Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε ποιο είναι το μεγαλύτερο στερεότυπο για εσένα

Όταν μαθαίνεις το ζώδιο κάποιου, είναι εύκολο να κάνεις βιαστικές κρίσεις για τον χαρακτήρα του με βάση τα στερεότυπα του ζωδιακού κύκλου. Κάθε ζώδιο, συμπεριλαμβανομένου του δικού σου, συνοδεύεται από κάποια αρνητικά στερεότυπα .

Αλλά το πώς είναι πραγματικά κάθε ζώδιο, διαφέρει από το πώς το αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι. Ποιο είναι, λοιπόν, το μεγαλύτερο στερεότυπο για το δικό σου ζώδιο;

Κριός: Επιθετικότητα

Είσαι η καλύτερη στο να ξεκινάς καυγάδες και οι φίλοι σου, σου ζητάνε πάντα συμβουλές. Βέβαια, δεν επιλέγεις περιττούς καβγάδες. Μπορεί να είσαι εκρηκτική, αλλά γνωρίζεις τα όρια σου. Η αποφασιστικότητά σου θα σε εμποδίσει να αφήσεις το μέλλον σου να καταρρεύσει λόγω κάποιας άσκοπης διαμάχης.

Ταύρος: Επιμονή

Ταύρε, σε χαρακτηρίζουν συνεχώς πεισματάρα. Αυτό δεν ισχύει και όχι μόνο επειδή δεν είσαι τέλεια, αλλά επειδή είσαι ευαίσθητη και μπορεί να αμυνθείς όταν σε κατηγορούν για κάτι.

Θέλεις να κάνεις το καλύτερο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και το να είσαι πεισματάρα είναι απλώς ένας αμυντικός μηχανισμός για εσένα. Ξέρεις ότι είσαι υπομονετική, δυνατή και αφοσιωμένη. Αλλά είσαι επίσης άνθρωπος και είναι εντάξει να παραδέχεσαι τα λάθη σου.

Δίδυμοι: Διπροσωπία

Δίδυμε, έχεις κακή φήμη ότι είσαι η «τρελή» με τις πολλές προσωπικότητες. Δεν είσαι τρελή, ούτε έχεις διασπαστική διαταραχή ταυτότητας. Έχεις απλώς μια εκπληκτική ικανότητα προσαρμοστικότητας. Μπορείς να πας σε οποιαδήποτε νέα κατάσταση χωρίς να υποφέρεις από πεποιθήσεις και παλιές συνήθειες. Είτε πρέπει να είσαι διασκεδαστική είτε σοβαρή είτε και τα δύο, μπορείς αβίαστα να ακολουθήσεις αυτή τη νοοτροπία.

Καρκίνος: Δυσαρέσκεια

Καρκίνε, ναι, τείνεις να παραπονιέσαι πού και πού και ο μόνος τρόπος που θα σου αρέσει κάτι είναι αν είναι πολύ συγκεκριμένο για τα ενδιαφέροντά σου. Αλλά αυτό συμβαίνει μόνο επειδή βρίσκεις την άνεση ως νούμερο ένα προτεραιότητα.

Αν κάτι δεν σου αρέσει, θα ενημερώσεις τον κόσμο και θα το δείξεις μέσα από τα συναισθήματά σου.

Λέων: Δράμα

Λιονταρίνα, μπορείς να είσαι γνωστή ως drama queen. Αν δεν τραβάς την προσοχή κάθε 3 δευτερόλεπτα, θα πανικοβληθείς, καλώντας όλους με τους οποίους μπορεί να έχεις ή να μην έχεις καλούς δεσμούς, να σε αναγνωρίσουν.

Ναι, αγαπάς την προσοχή, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο επειδή είσαι τόσο συμπονετική και επιθυμείς μια σύνδεση με τους άλλους.

Παρθένος: Κριτική

Μπορείς να σε αποκαλούν ρομπότ από καιρό σε καιρό. Αγαπάς τα πράγματα να είναι καθαρά και τακτοποιημένα, ενώ μπορείς επίσης να ξεχωρίσεις τα ελαττώματα κάποιου χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αλλά δεν το κάνεις αυτό από κακία. Δείχνεις πόσο νοιάζεσαι προσπαθώντας να ωθήσεις τους άλλους να γίνουν καλύτεροι. Φυσικά, δεν βλέπουν όλοι αυτό το χαρακτηριστικό σου ως θετικό. αλλά ξέρεις την αλήθεια.

Ζυγός : Καλοσύνη

Οι άνθρωποι σε αποκαλούν καλοσυνάτη, Ζυγέ. Μπορείς να μιλήσεις για οτιδήποτε. Ξέρεις ακριβώς τι να πεις και πώς να το πεις. Αλλά οι προθέσεις σου δεν είναι μοχθηρές. Θέλεις το καλύτερο για όλους. Αν σε όλη σου τη ζωή μπορούσες να κάνεις τους άλλους ευτυχισμένους, θα ήσουν ικανοποιημένη με την επιλογή σου.

Σκορπιός: Συναισθηματισμός

Σκορπιέ, οι άνθρωποι έχουν την τάση να σε χαρακτηρίζουν ως την «τρελή» πρώην. Αλλά αυτό οφείλεται μόνο στο πόσο βαθιά είναι τα συναισθήματά σου.

Νιώθεις όλα τα συναισθήματά σου σε πιο δυνατό επίπεδο από οποιοδήποτε ζώδιο, οπότε όταν η καρδιά σου είναι ραγισμένη, πονάει σε απίστευτο βαθμό. Αλλά δεν μπορείς να βοηθηθείς για το γεγονός ότι τα συναισθήματά σου είναι τόσο έντονα.

Τοξότης: Αστάθεια

Τοξότη, κρατάς το κλισέ του ταξιδιώτη που δεν είναι ποτέ σπίτι. Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα για εσένα από το να είσαι ταξιδιώτης.

Το ζώδιό σου είναι συνώνυμο με τη λέξη περιπλάνηση. Αλλά σε ένα βαθύτερο επίπεδο, ψάχνεις για φώτιση.

Αιγόκερως: Βαρεμάρα

Αιγόκερε, δεν είσαι τόσο βαρετή όσο λένε οι άλλοι ότι είσαι. Είσαι παραδοσιακή, συντηρητική και μεθοδική, αλλά δεν είσαι βαρετή.

Ξέρεις πώς να διασκεδάζεις με όλους τους φίλους σου. Είσαι η μητέρα της ομάδας γιατί ξέρεις πώς να είσαι υπεύθυνη και πειθαρχημένη και χωρίς εσένα, οι φίλοι σου θα πνίγονταν σε χαμένες προθεσμίες και ευθύνες.

Υδροχόος: Ψυχρότητα

Σε έχουν χαρακτηρίσει ως ασυναίσθητη, Υδροχόε. Όχι μόνο μπορείς να είσαι ψυχρή, αλλά έχεις την ικανότητα να απομονώνεσαι από οποιονδήποτε και από όλους, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας.

Αλλά ξέρεις ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Απλώς έχεις έναν μεγάλο φόβο απόρριψης για τον οποίο προετοιμάζεσαι εκ των προτέρων. Το να είσαι ψυχρή είναι μόνο ένας αμυντικός μηχανισμός, αλλά έχεις μια ζεστή καρδιά που είναι γεμάτη υποστήριξη.

Ιχθύς: Ευαισθησία

Είσαι η καταθλιπτική και ευαίσθητη καλλιτεχνική ψυχή στα μάτια των άλλων, Ιχθύ. Η θεωρία ότι δεν αναλαμβάνεις ποτέ την ευθύνη για τίποτα, είναι υπερβολή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είσαι καλλιτέχνιδα αλλά δεν είσαι θύμα. Η δύναμή σου είναι η μεγάλη σου καρδιά. Βλέπεις το καλό στους ανθρώπους όταν οι άλλοι δεν μπορούν να το κάνουν και αυτό μπορεί να είναι μια ευλογία.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.