ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε ποιο επάγγελμα σου ταιριάζει

Aνάλογα με τις δεξιότητές τους διαπρέπουν και σε συγκεκριμένα επαγγέλματα

Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε ποιο επάγγελμα σου ταιριάζει

Κάθε ζώδιο έχει τα χαρακτηριστικά του, τα θετικά του, τα αρνητικά του, τα προτερήματα και τις ιδιοτροπίες του. Όλα είναι καλά σε κάτι και ανάλογα με τις δεξιότητές τους αυτές, διαπρέπουν και σε συγκεκριμένα επαγγέλματα.

Δες τι επάγγελμα ταιριάζει σε κάθε ζώδιο παρακάτω…

Αιγόκερως

Είναι αυστηροί και πεισματάρηδες και μπορούν να βάζουν όρια όταν πρέπει, ενώ είναι εξαιρετικοί σε θέσεις ευθύνης. Είναι ιδανικοί διευθυντές, τραπεζίτες, δάσκαλοι, λογιστές, νοσοκόμες, developers

Υδροχόος

Είναι αρκετά free spirits, πεισματάρηδες με αγάπη για τη φύση και περίεργοι για οτιδήποτε νέο. Είναι ιδανικοί data analysts, ηθοποιοί, μηχανικοί περιβάλλοντος, εκπαιδευτές σκύλων, επιστήμονες

Ιχθύς

Είναι ιδιαίτερα διαισθητικοί και έχουν έντονη ενσυναίσθηση και ευαισθησία. Είναι ιδανικοί κοινωνικοί λειτουργοί, φυσιοθεραπευτές, HR, πωλητές.

Κριός

Είναι ανταγωνιστικοί, διεκδικητικοί με ηγετικές ικανότητες. Είναι ιδανικοί οδοντίατροι, χειρουργοί, οικονομικοί αναλυτές και υπεύθυνοι ξενοδοχείων.

Ταύρος

Είναι εργασιομανείς, πιστοί και ειλικρινείς, ενώ αγαπούν τη σταθερότητα. Είναι ιδανικοί σχεδιαστές μόδας, project managers, δημοσιογράφοι και βιβλιοπώλες.

Δίδυμοι

Έχουν πολλά ταλέντα και είναι ιδιαίτερα προσαρμοστικοί, αλλά πρέπει να υπάρχουν προκλήσεις για να ευδοκιμήσουν στον εργασιακό χώρο. Είναι ιδανικοί υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων, επικοινωνίας, διερμηνείς και δικαστικοί.

Καρκίνος

Είναι υπεύθυνοι και προστατευτικοί, αλλά μερικές φορές μπορεί να θεωρηθούν ότι έχουν «το κεφάλι στα σύννεφα» ως αποτέλεσμα των δημιουργικών, ονειροπόλων τους τάσεων. Είναι ιδανικοί νοσοκόμοι, ψυχολόγοι, λογοθεραπευτές και μάγειρες.

Λέων

Ευδοκιμούν σε ηγετικούς ρόλους, ειδικά εκείνους που τους φέρνουν μεγάλο έπαινο και αναγνώριση, αλλά δε λειτουργούν καλά σε ομάδα. Είναι ιδανικοί ηθοποιοί, τραγουδιστές, διοργανωτές εκδηλώσεων, παρουσιαστές και έμποροι.

Παρθένος

Είναι σχολαστικοί, τακτοποιημένοι και ακραίοι τελειομανείς—καθιστώντας τους ιδανικούς για δουλειές που χρειάζονται έντονο μάτι και προσοχή στη λεπτομέρεια. Είναι ιδανικοί ερευνητές, επενδυτές, μηχανολόγοι και φωτογράφοι.

Ζυγός

Διαπρέπουν σε επαγγελματικά μονοπάτια που τους προσφέρουν υποστήριξη στη λήψη αποφάσεων, ενώ διατηρούν το δικαίωμα να αποφασίζουν τι είναι δίκαιο και να έχουν πρόσβαση σε ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης. Είναι ιδανικοί δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστές και υπεύθυνοι ανθρώπινου δυναμικού.

Σκορπιός

Είναι περίεργοι, πονηροί και δεν θα ησυχάσουν μέχρι να βρουν μια απάντηση σε αυτό που τους προβληματίζει. Για να αξιοποιήσουν στο έπακρο την επαγγελματική τους ζωή, πρέπει να αναζητήσουν καριέρες που να έχουν νόημα και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να προχωρήσουν, να αναπτυχθούν ή να επιτύχουν σε κάποιο τομέα της ζωής τους. Είναι ιδανικοί γιατροί, μηχανικοί, CEO, αστυνομικοί και εγκληματολόγοι.

Τοξότης

Τα καταφέρνουν καλά σε δημιουργικούς και δυναμικούς ρόλους που απαιτούν διαφορετικά καθήκοντα κάθε μέρα και επίσης τα καταφέρνουν καλά με ρόλους που απαιτούν δημόσια ομιλία και performing. Είναι ιδανικοί πιλότοι, ταξιδιωτικοί πράκτορες, personal trainers και food bloggers.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.